Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailemVyřešeno WORD 2007

No, tak prisam veru toto neviem kde sa v tom debilnom Worde maze :-) To je len zoznam naposledy pouzitych dokumentov, aby si ich mohla rychlo otvorit, nie su to samotne dokumenty.

Ked si kliknes na to omalovane okruhle tlacitko vlavo hore (ten zoznam dokumentov tam ti vadi?) tak tam mas na spodku tlacitko ze nastavenia Wordu, a potom v sekcii rozsirene, tam treba rolovat dole, a hladaj nastavenie ze "zobrazit kolko posledne pouzitych dokumentov" (neviem presne ako sa to vola v ceskom Worde, mam tu len nemecky). Prednastavene je tam 17, ak tam nastavis 0, a potom dole OK tak sa ten zoznam posledne pouzitych dokumentov vymaze (a uz sa tam nebude nic zobrazovat :-) Potom tam mozes nastavit nazad 17, ako to bolo.

Este ked si vo Worde kliknes vlavo hore na to okruhle omalovane, a potom na Otvorit, tak tam je este jedna sekcia ze posledne pouzite dokumenty :-D Microsoft ma asi maniu v spiclovani historie pouzivatelov :-) To sa da tiez vymazat tam dole je rolovaci vyber a tam je ze vymazat historiu dokumentov :-)

P.S. ale ten zoznam posledne pouzitych dokumentov (to co ti vadi) nemusis vobec mazat, ten sa potom premazava sam ked ich tam bude viac ako 17 tak tie najstarsie nazvy dokumentov zmiznu.

P.S.2. este pre uplnost: To Start-Dokumenty je tiez len zoznam naposledy otvorenych dokumentov, nie su to samotne dokumenty. Takze zmazanim niecoho v Start-Dokumenty nezmazes samotny dokument. Kompletny zoznam Start-Dokumenty sa da vymazat naraz, u mna to je pravy klik na spodnu listu - vlastnosti - menu start - a tam upresnit a vymazat zoznam naposledy pouzitych dokumentov, ale ja mam nastavene klasicke menu start, u teba to bude tiez kdesi tam ale asi trochu inde umiestnene.

Reakce na odpověď

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny