Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailemVyřešeno Jaký program pro zálohu?

Ahoja, máte někdo prakticky odzkoušený nějaký program na kompletní zálohu celého partition nebo HDisku ?
Abych pak místo složité instalace woken mohl jen obnovit systémový disk např. z DVDček. Aby to bylo trochu pochopitelné, použitelné a ne moc drahé. :)) Díky

Jsou zobrazeny jen nové odpovědi. Zobrazit všechny
Předmět Autor Datum
Toho ghosta jsem zkoušel. Na mém starém PC to chodilo dobře, ale ted na tom novém verku se to nějak… nový
mils 01.06.2008 18:21
mils
Jestli máš dva disky v sata raidu tak na tom odpadne většina programů(jestli ne všechny). Samotný sa… nový
MM_tank 01.06.2008 19:48
MM_tank
JJ mám tam v RAID_0 dva 250GB. Mám to rozdělený na dva partitiony. Jeden jen 20GB pro wokna a při in… nový
mils 01.06.2008 21:31
mils
Tak to je hodne blby napad. Zalohovat RAID partisnu na stejny slouceny disk je potencialni sebevrazd… nový
mif 01.06.2008 21:57
mif
Jo jo já vím, že to je blbý nápad, ale když ten ghost je z toho SATA-RAIDU uplnej magor. Vždyť jsem… poslední
mils 02.06.2008 12:08
mils

Toho ghosta jsem zkoušel. Na mém starém PC to chodilo dobře, ale ted na tom novém verku se to nějak chová divně při startu, když to zbootuju z toho CD a zvolim ten GHOST normal. Jestli to je diky SATA RAIDU nebo fakt nevim. No omrknu jestě to, co mi tu lidi doporučej.

Jestli máš dva disky v sata raidu tak na tom odpadne většina programů(jestli ne všechny). Samotný sata řadič s jedním diskem pak novější programy /acronics true image 11, ghost 14/ zvládají.

JJ mám tam v RAID_0 dva 250GB. Mám to rozdělený na dva partitiony. Jeden jen 20GB pro wokna a při instalacích už jim tam nic moc necpu. No tak abych řekl pravdu, tak by mě snad už i stačilo, nějak zazálohovat to c: někam tam na to d: , i tak mi tam zustane hafec místa. No a pak to v případě toho, že až budou wokenice unavený, tak to pomocí nějakýho vhodnýho prográmku přelejt na to c:čko. No asi by to nepomohlo v případě uplnýho pádu systému, ale to se mi moc často nestává. A nemá nejakou takovou zálohovaci funkci taky NERO?

Tak to je hodne blby napad. Zalohovat RAID partisnu na stejny slouceny disk je potencialni sebevrazda. Spis to udelej nejakym zalohovacem, ktery umi RAID (ATI11 ci NG14, jak pravil Tank), ale na separatni (externi ci sitovy) disk.

Jo jo já vím, že to je blbý nápad, ale když ten ghost je z toho SATA-RAIDU uplnej magor. Vždyť jsem to přeci psal, že bych raději měl zálohu na DVD. Ještě jsem našel článeček, kde popisují, že snad i něco podobného umí Nero BackItUp . Nemáte někdo s ním nějakou zkušenost?

Zpět do poradny Odpovědět na původní otázku Nahoru