Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Po instalaci Linuxu do dualbootu nefungují knihovny Win + jejich divné vlastnictví

Nezměnily se třeba písmena disků. Já vím, že to je spíš rada pro XP (nová, i když pro windows nečitelná, partition dostane písmeno a ostatní písmena se rozhází, ve správci disků se pak musí to písmeno odebrat a přiřadit ostatním původní písmena), navíc z dotazu mi plyne, že soubory jsou na svém místě. Jaké bylo vlastnictví předtím? Řekl bych, že se podívám, jak to mám u sebe, ale nejbližší počítač s windowsem je dost daleko. O tom, že chybějící knihovna nechybí jste se předpokládám přesvědčil. Vlastnictví by to ale nemělo ovlivnit, důležitější jsou přístupová práva pro čtení a spouštění. A aby to nebylo jednoduché, ty může mít každý soubor zcela individuální (nemusí je nutně dědit od složky, typicky při přesunutí souboru do jiné složky na jednom disku zůstanou práva beze změny).
Jestli si po obědě vzpomenu, podívám se Vám na počítači s windowsem, jak jsou nastavená práva a napíšu. Myslim že jsem to neměnil (ani já, ani nikdo jiný), takže je to tak jak si to instalátor windows (že by jeden z trusted installers) nastavil.

Reakce na odpověď

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny