Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Outlook 2016 - výchozí styl odstavce psané zprávy

Poradí mi prosím někdo, jak v Outlooku 2016 nastavit či změnit výchozí styl pro psaní nových zpráv a odpovědí na zprávy? Konkréně se mi jedná o to, aby mezery mezi odstavci byly trvale nastaveny na požadovanou hodnotu, a to jak pro nové zprávy, tak pro zprávy psané jako odpověď na přijatou zprávu.
Když provedu nastavení v okně nové zprávy přes menu: Formátování textu / Odstavec / Odsazení a mezery - Mezery, kliknu "Nastavit jako výchozí", zatrhnu "Všechny dokumenty založené na šabloně NormalEmail.dotm" a dám "Ok", tak to funguje u nových zpráv. Ale už nikoli u odpovědí na zprávy.
Pokud se pokusím totéž nastavení udělat v okně odpovědní zprávy, nejen že se toto nastavení neuloží a nijak se neprojeví u následně psaných odpovědních zpráv, ale dokonce se zruší již před tím takto provedené a funkční nastavení pro nové zprávy.
Podotýkám, že samozřejmě mám na mysli zprávy v HTML formátu. Výchozí styl je v obou případech psaní zprávy "Normální", ale u každého z nich je jiné nastavení mezer mezi odstavci.

Odpověď na otázku

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny