Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Schema

Dobrý den,prosím o radu ,nebo odkaz na schema redukce.Jedná se o TV kartu ,na které nefunguje cinch vstup ,ale S-video vstup je funkční,potřebuji zapojit stávající kamerový systém,který má vývody cinch.Za případnou pomoc předem děkuji.

Jsou zobrazeny jen nové odpovědi. Zobrazit všechny
Předmět Autor Datum
http://pc.poradna.net/question/view/208179-schema-r edukce-s-video-kompozitni
Prasak 02.06.2008 13:09
Prasak
Díky,ale já potřebuji přesný opak,toto již znám.
Lubomír 02.06.2008 13:23
Lubomír
Lol tak na to zabudni. Chcelo by to spravne naladenu hornu a spodnu priepust (a mozno aj aktivne kom…
MM.. 02.06.2008 13:30
MM..
Dobrý den,tak jsem přidal zesilovač videosignálu,ale mřížka je tu stále.Napište prosím jaký jste měl…
Lubomír 03.06.2008 10:59
Lubomír
Lol, aktivne prvky su tranzistory, operacne zosilovace a tak, plus by tam museli byt indukcnosti a v…
MM.. 03.06.2008 13:27
MM..
Díky vše je zapojeno správně,napsal jsem to prvotně špatně,je to grabovací karta,nikoli TV ,mám k ní…
Lubomír 03.06.2008 13:41
Lubomír
Skusaj vsetky kondiky co mas v sufliku, tak od 47pF po 1nF :-) Staci chytit do ruky a prikladat na k…
MM.. 03.06.2008 14:21
MM..
Děkuji ,mřížka je prostě taková,jako je v tv řádkování,tak já mám čtverečky na koso.Nožičky mám u ko…
Lubomír 03.06.2008 14:29
Lubomír
Dobrý den,píšu jen pro upřesnění problému.Tak jsem si napájel do minidinu stíněný káblík a počal zko… poslední
Lubomír 25.06.2008 11:53
Lubomír

Lol tak na to zabudni. Chcelo by to spravne naladenu hornu a spodnu priepust (a mozno aj aktivne komponenty), to na kolene bez merania IMHO nenaladis.
Mozes skusit zapojit kompozitny signal na jeden z tych pinov SVideo (mozno to TV karta podporuje ak ma aj composite vstup). Lepsie bude ak si pozries navod k tej TV karte, ak to ma cinch tak urcite funguje tak ako je napisane v navode.

Lol, aktivne prvky su tranzistory, operacne zosilovace a tak, plus by tam museli byt indukcnosti a vsetko spravne naladene. Nebudes schopny to urobit, nemas na to vybavenie, zabudni na to.
Pohraj sa s kapacitou kondika ak to nepomoze tak bud opravis ten composite vstup (zavisi ze co tam je znicene) alebo na to zabudni a kup si novu TV kartu.
Ak tam mas rusenie tak mozno mas nekvalitny kabel. Je to koaxial? (75ohm@5MHz :-))? Resp aspon nejaky tieneny drat? Drat ide na lumain pin SVideo konektora? A potom medzi lumain a chromain je kondik. Hej? A zapojil si aj zem (tienenie) na piny chromaingnd a lumaingnd?

Díky vše je zapojeno správně,napsal jsem to prvotně špatně,je to grabovací karta,nikoli TV ,mám k ní přes manuální šestipolohový přepínač připojeny kamery,kterými sleduji svůj chov papoušků,kartu používám i k nahrávání filmu z televize,vše je taženo stíněnými dvojlinkami,doposud bez problému a rušení,sobotní bouřka to rozštípla.Na to sledování by to stačilo,ta mřížka není tak hrozná,horší je to při zachytávání filmu.Jaký asi přibližně doporučujete kondik k dalšímu řešení?Jinak,když to nepůjde ,tak koupím kartu novou,spíš jde o princip a kutilskou mánii.:-D

Skusaj vsetky kondiky co mas v sufliku, tak od 47pF po 1nF :-) Staci chytit do ruky a prikladat na kontakty, nemusis kazdy jeden pajkovat. Hlavne nic neskratuj :)

Neviem aku myslis mriezku, ale sa mi to zda divne, to vyzera skor na rusenie, to by nemalo mat s svideo nic spolocne. Skus na chvilu poodpajat z PC vsetko ostatne (hlavne TV ale preistotu vsetky vstupy/vystupy, okrem klavesnice, mysi a monitora samozrejme :) aby sa vylucili zemne slucky a skus ten bastleny svideo vstup ze ci tam bude furt mriezka. Nie je ta mriezka nejake oplotenie pred kamerou? :))

P.S. ten kondik by som daval s co najkratsimi nozickami, aby zbytocne nechytal rusenie, ktovie co ti tam robi mriezku.

Děkuji ,mřížka je prostě taková,jako je v tv řádkování,tak já mám čtverečky na koso.Nožičky mám u kondiku co nejkratší,nabušil jsem to dovnitř do toho minidinu,vše po zapájení a montáži raději měřím ohmmetrem ,jestli někde není šlus.Kápnu tam dovnitř kousek stíněnky a venku budu pokoušet kodiky připojovat,třeba to trefím,uvidím::)

Dobrý den,píšu jen pro upřesnění problému.Tak jsem si napájel do minidinu stíněný káblík a počal zkoušet kondiky ,těch 470 totiž nereaguje vůbec a když zvyšuju hodnoty ,tak se obraz zhoršuje ,zvlňuje a ztrácí na kvalitě barev.Naprosto stejné je to když kondik odpájím vůbec,tak to nechám na čumendu na kamerový systém,ta mřížka zas tolik nevadí a na filmy koupím novou.Všem děkuji za Vaši ochotu.Považuji za vyřešené,prostě je to rozbitý:-D

Zpět do poradny Odpovědět na původní otázku Nahoru