Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Upgrade pc

v zátěži o kus víc... ale jinak chladí boxovej slušně, jen spotřeba je o fous větší. A ano identickej neni, ale prave kvuli oc me polovicni xfr netankuje. Desku sem bral o neco lepsi rovnou... am4 zacina, takze lepsi desku proc ne. Pujde do ni ZEN+ nebokdyz vydrzi patice ZEN2 pozdeji (u nej cekam ze odlaldi vyrobni technologii a i takty snad pujdou nahoru vcetne vetsiho prostoru pro OC zlepseni)

Až nebude mít cpu dost sil pujde nový (a pořád vsadim boty že dřív budu měnit grafiku než cpu 6c12t nějakej čas vydržží). Když vemu 1600 a nataktuju na úroveň 1600X (upřímně to je u mě o kus víc) tak rezerva zůstane pořád stejná jako u 1600X... fyzicky je to stejnej křemík i když celej cpu identickej neni takže po oc 1600 i 1600X to bude +/- to samý i s rezervou v taktovani. Ten křemík má strop u 4GHz a je jedno jestli X nebo bez... a to ještě musíš mít štěstí na kus.

Jo pro uživatele laika asi nic moc, ale já sem hračička a prostě mam radost že to je o chlup rychlejší než sem dostal z krámu :D

Intel je porad ultimate gaming stroj ale uprimne pro vetsinu normalnich hracu bude 1600/1600X overkill kterej zdaleka ani nevyuzijou... ale nejak mi nejde do hlavy proc ho nepopohnat. Spousta lidi co znam to tak dela... koupi cpu a prvni co je zkusi kolik da. Kamos vratil dva 1700... teprve se tretim se dostal stabilne na 4GHz a ten si nechal. Je to vychcanost, jen priklad toho ze neni nic neobvyklyho koupit cpu a hned mu poradne zatopit.

Reakce na odpověď

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny