Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailemVyřešeno Výbuch zdroje pro EXP GDC

Ahoj dnes jsem zapojil do svého notebooku Asus K55 rozšiřující slot pro eGPU a použil zdroj 300W OEM.Po vyzkošení na starších hrách bylo vše ok.Po spuštění Minecraftu s SEUS shadery to zdroj nezvlád a vypnul se.Vše jsem znovu zapnul a bylo vše v pohodě ,ale potřeboval jsem silnější PSU.

Použil jsem Evolveo 450W který dosud fungoval bez problému.Zdroj jsem zapnul a nechal ho zapnutý pouze notebook jsem restartoval když bylo potřeba.Spustil jsem bez problému GTA 5 a pak už jen instaloval ovladače.Po poslední instalaci jsem notebook vypnul a zdroj na eGPU taky.Po asi 10 sek. jsem zapnul zdroj a ihned potom notebook.Vše naběhlo na 2 sek. a pak rána ze zdroje na eGPU(Evolveo 450W PSU) a vyhodil se hlavní jistič.Zdroj jsem rozebral a místo kde to vybuchlo jsem proměřil ,ale žádná součástka nevykazovala poškození ani to nebylo vidět.

Myslím že to byla asi moje chyba protože jsem u toho 300W zdroje vždy zapnul zdroj nechal všechno rozsvítit a pak zapnul notas.U 450W jsem to asi nezapnul tak pomalu a je možný že tam byl asi vysokej odběr z grafiky a ihned potom eště nějaká špička z notebooku a problém je tady.

Díky za help

Odpověď na otázku

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny