Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailemVyřešeno Winrar 5.50

A já nevidím problém v použití archivátoru na vytvoření nějaké exe "instalačky" pro něco jednoduššího. A asi v tom jediném případě má winrar trošku navrh. A využil jsem to v životě i ve winraru i v 7z. A to i přesto, že mi nedělá problém vytvářet instalačky třeba v inno setup.
Na rozbalení 7z testuju hromadu souborů, nejen ovladače. Co se týče ovladačů, třeba exe od nvidie rozbaluju a ponechávám jen složky Display.Driver a HDAudio a ovladač instaluju přes správce zařízení.
Nechápu proč to nazýváš retardovaným způsobem, kdo chce instaluje přes kliknutím na exe, kde nechce rozbalí si co chce, za mě je to vhodný způsob.
Ne, winrar jsem si nekoupil, já jej vpodstatě nepoužívám a nepotřebuju jej. A já jej tu neobhajuju, jsem zastáncem 7z a používám 7z.
Nějak nechápu pořát ty tvé zaheslované archivy, dyť i 7z má "zakódovat názvy souborů" a pokud je to zaškrtlé tak i názvy souborů jsou pod AES256.
Já taky rád používám aktuální verze programů, ale todle to fakt je už úchylka, taky nechápu tazatele proč prostě na tu slovenštinu nepočká, dyť to stejně nepozná jestli má 5.50 nebo 5.40.
Jo a jen taková poznámka, třeba pro mě je obrovská výhoda 7z oproti winraru ta, že umí zobrazovat i wimy a esd, jelikož každou chvíli dělám něco s instalačkou windows tak to hodně často využiju. Winrar to neumí.

Reakce na odpověď

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny