Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Ktery jazyk nisi tridy zvolit

Nazdar !
Na to c# jsem se dival vcera, prijde mi docela komplikovany alespon nastart, ale co tak lidi pisou ma mit zase sirsi uplatneni a to ve vsech smerech (opravdu nevim, pisu tak jak jsem to cetl, ono je tezke se neco dozvedet, kdyz vam kazdy pise neco jinyho na co se ptate, viz. PHP)

Dalo by se popripade nejak prejit z toho Python na c# ? Co sem tak ruzne nasel, studoval po nete IronPython taky pracuje s knihovny .net, jestli to pisu spravne, je tam nejaky velky rozdil, nebo primo zacit s tim c# ?
Popravde jako prvni jsem mel v zalusku Visual Basic, ale ten pry uz nak straci na zajmu (opet pisu to tak jak jsem to nasel), chtel jsel ho zvolit proto, ze ma alespon pro me prehlednejsi strukturu kodu, proto se mi libi i ten Python, ktery delam od vcerejska a uz umim deklarovat a pouzit cisla, string, udelat si vlastni list a pozmenit ho, pro me uz je to docela pozitivni vitezstvi.
U toho c# se bojim, ze ho bez cizi pomoci bud nezvladnu nebo nepochopim.
PS : Pripominam, ze se programovanim nechci zivit, ani se dostat na nejakou profesionalni uroven, jde jen ciste o zabavu a programovani pro radost.

Reakce na odpověď

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny