Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Ktery jazyk nisi tridy zvolit

To si ty napisal v dotaze ze to chces na web, citujem.

PS : Nebylo by k zahozeni, kdy ten jazyk byl uzitecny i popripade k tvorbe WEBU

Ked chces robit aplikaciu, tak samozrejme saa to nerobi s web serverom ani s php, ale podla toho PRE JAKU PLATFORMU tu aplikaciu chces robit tak si zvolis spravne vyvojove prostredie pre danu platformu, pre android telefony si zvolis android developer studio, pre apple telefony apple cosi, kazdy z nich ma svoj jazyk podobny jave ci comu je to podobne, hlavne je si tam pozret kniznice ktore mozes pouzivat, resp. tzv FRAMEWORK ktory poskytuje OS tej platformy. A pre Windows programy si zvolis trebars visual studio kde mas visual C++ a C# apod., a pokec kniznic resp. "frameworku" Win (WinAPI) pre C++ a .NET frameworku pre C# je na MSDN (msdn.microsoft.com)

Ale s tym zas nebudes robit web. Ale tie jazuky (java, C#, php, atd) su vsetky podobne, preto je tvoj dotaz vpodstate nezmysel., ptz najprv sa voli co chcem robit, potom k tomu patricne vyvojove prostredie, a od neho vyplyva jazyk, ktory je skutocnemu vyvojarovi uplne uprdele ptz vie pouzit akykolvek jazyk.
P.S. inac stejny dotaz je tu parkrat za rok, laici/zaciatocnici to nechapu nikdy, ze jazyk je cloveku uprdele, je to len nastroj, syntax. Jak nozik pre kuachara, moze ich mat 10 a volit si ten spravny, a ked mu niekto da nozik iny tak bude varit aj s nim. A ked sa zaciatocnik pride pytat do kuchyne jaky nozik mam vybrat tak mu povedia nauc sa najprv varit a nevyberaj hned noziky :)

Reakce na odpověď

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny