Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem ASUS F556U - Notebook sa po zavretí krytu hibernuje.

Hra ktora bezi na serveri na internete samozrejme nezavisi od zapnutia tvojho notebooku.

Samo od seba to po tom tyzdni fungovat neprestane, nieco sa tam instalovalo bud cez update, alebo si to instaloval ty. Tak si to skontroluj v historii aktualizacii ze co to instalovalo.

Nemusis nastavovat vysoky vykon, to je kravina (zbytocne zeres baterku ked nic nerobis, ale vykon ked nieco robis to nijak nezvysi). Nechaj tam vyvazeny.

Ovladace a aplikacia mas mat vsetky potrebne, a nie len nejake co si ty myslis ze su nutne.
Moze tam byt vada aj v BIOSe alebo v ovladaoch co mas a potrebujes novsie.
Pozri si web vyrobcu ntb poriadne a nainstaluj vsetko potrebne. Pripadne aj ci neni novsi bios.
Pozri si windows update poriadne a nainstalit vsetko a restart.
Pozri si ovl.panely-energia vsetky podrobne nastavenia planu.
Pozri si prehliadac udalosti (event viewer) ze ci su tam nejake system errory pred tym vypnutim a potom ci tam je po zapnuti power event ze sa to nekorektne vyplo alebo ne.

Preco to vlastne zatvaras? Moze to byt aj HW problem, preto ti pisem ze skus recovery zas ci sa to zas spravi (ak ne, tak je to HW problem)
Recovery (ak mas W10 v recovery) moze byt lepsi v tom ze tam vyrobca nainstalil vsetko tak jak treba a ma to tak desat tisic ludi a nemusis potom riesit nejake individualne problemy lebo si nenainstalil ovladace.
Bloatware sa da odinstalovat, ale cast veci od vyrobcu je potrebna, inac nieco proste nefunguje. Ty tie veci nenainstalis a divis sa ze to potom nefunguje, tak ja neviem. Ale mam podozrenie aj na HW problem alebo ze to chyta nieco na touchpade nejake akcie apod. alebo niekde nieco. Do BIOSu skus load defaults a save&exit.

Reakce na odpověď

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny