Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem ASUS F556U - Notebook sa po zavretí krytu hibernuje.

Tvoj problem je ze sa nesnazis pochopit co pisem, a beries to ako utok na seba. Ja ti len pisem konretne veci v ktorych moze byt problem, ptz presne viem jak to je vnutri Win a ACPI rieseny ten lid switch, ptz tie veci programujem.
A ano napr. aj antiviry mozu sposobovat v mnohych pripadoch problemy (netvrdim ze zrovna taky problem, ale mozne je vsetko)

Ten problem ked neni HW tak vznikol niecim nainstalovanym a to tam mas hladat. Bud aktualizacie, nemas tam kukat ci "nieco zvlastne" co tam ma byt akoze zvlasne? Mas kukat ze CO KONKRETNE sa instalovalo v ten den ked to prestalo fungovat. COKOLVEK. Kazda jedna KB moze sposobit nejaky problem. Ked len kuknes, tak jasne ze nic :)

V event vieweri by bol zaznam power error keby sa to nekorektne vyplo, takze to vypina niekto korektne, nejaky sw alebo windows sam kvoli nejakemu dovodu. Beziaci SW (skontroluj si co sa spusta po starte) alebo podobne veci.
Ten acpi atk driver si teda nainstaloval ktory presne?
V spravci procesov na karte po spusteni vidis co vsetko co sa spusta po starte?
V spravci zariadeni ked zakazes zariadenie lid switch, tak sa to tiwez vypne? Potom by sa to vypinat nemalo ptz nedostane event. Ked sa to vypina aj potom tak je pricina inde a ne v reakcii na ten spinac.

(s tym recovery mi islo hlavne o to ze ked urobis recovery a uplne update win, ci to prestane fungovat. Ked ne, tak budes vediet ze to funguje aj po update a nemusis hladat probelm v update. Atd. Chap co pisem. Ked nemas cas nemusis to robit, to je len jedna zo 150 moznosti co sa da overit a vylucit tak urcite veci. Potom by bolo jasne ze si nieco nenainstalil apod. Ale kludne pouzivaj cistu instalaciu, ak nainstalis potom spravne ovladace tak by nemal byt problem. Problem moze nastat ked si Windows nainstali novsie ovladace nejake vlastne sracky tak to moze niekedy sposobit problemy).

Reakce na odpověď

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny