Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem winows defender anebo antivir(avast)

Uvádzam: Preto používaj iba čistý OS z ISO SHA1 a k obnove využi Image systémového oddielu spravenú pod WinPE po čistej inštalácii. Jedine tento spôsob tvorí zaručenú ochranu. EaseUS Todo Backup je free backupper a stačí pre lamy zálohy robiť ich pod Linuxom pri uspatom OS.

V prípade W10 v súčastnosti neexistuje SW, ktorý by zálohoval Registre pred nejakou akciou a po obnove zo zálohy by nesprznil napríklad GUI a apps súbory, že by ti napríklad prestala fungovať v spodnej lište lupa, hodiny alebo oznámenia. W10 používa tiež opravený, pozmenený kernel a vlákna súborových dát než predošlé verzie.

A to napríklad existoval vynikajúci SW; Registry First Aid 11 Platinum, ktorý už na W10 tiež nestačí. Osobne ho stále používam k hromadnému vyhľadaniu neplatných kľúčov a dát lebo má rýchly algoritmus a tiež dokáže bez chýb hromadne vyčistiť, komprimovať a defragmentovať Registre od neplatných kľúčov.

Karlovi. Sorry, zrejme som sa preklikol alebo som použil svoje linky z uložiska na SW uložené na pevnom disku, napríklad k RestoreIT 10. Však o nič nejde, právne ste v ažurite.
http://www.farstone.com/software/restore-it.php

Reakce na odpověď

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny