Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailemVyřešeno Potrebujem poradit s výberom 5,1 reproduktorov

A si si isty ze to ta TV vie prehrat s 5.1 zvukom a dat ho nezmeneny na SPDIF vystup? Jaky format zvuku je v tom subore? Format vystupu spdif sa da nastavit zvycajne v menu TV, bud to dekoduje na pcm, alebo to moze ponechat v original streame ak to je dolby digital apod) zavisi aj od TV ze jak to vyvojar v nej naprogramoval.

Najlacnejsie (ak mas nejake PC) je si to prehravat v PC ktore ma analogovy 5.1 vystup a potom si do toho napoj lacne analogove 5.1 repro typu genius apod.

Mozes si kupit nejake 5.1 domace kino komplet sada repro aj s prehravacom, zacinaju uz od nejakych 170eur (ca 4400Kc). Hladas na svojom oblubenom shope slova DOMACE KINO.

Alebo mozes si kupit nejaky 5.1 receiver a pouzit repro ktore mas, ale potom budes musiet dufat ze to TV prehrava 5.1 na spdif. 5.1 receivery s spdif vstupom zacinaju asi na 200eurach (>5000Kc)

Alebo ak to nemusi byt nutne 5.1 zostava (pisal si len ze ti vadi zvuk z TV) tak pouzivaj to co mas, ako stereo, len predne repro a sub, alebo si kup soundbar (stoji menej jak 5.1 veci)

Reakce na odpověď

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny