Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailemVyřešeno Potrebujem poradit s výberom 5,1 reproduktorov

... ked ti vadi len to ze je rec potichu tak si skus v tv nastavit automaticku hlasitost, alebo dynamicku kompresiu, hladaj v menu. Alebo v tom domacom kine cez ktory si pustas ten zvuk, v nejakom menu, ale tam to asi nebude pre AUX, len pre interne DVD.

V slusnych DVD/Bluray prehravacoch a receiveroch je bezne ze je tam tzv dynamicky kompresor, t.j. procesor ktory znizuje dynamiku zvuku, da sa to nastavovat v menu na 3-4 stupne. Neni to bohvieco (przni to trochu zvuk) ale da sa to pouzivat.

5.1 moze byt lepsie, ked to prehravacie zariadenie debilne prevadza na 2 kanaly (inymi slovami aj to programoval debil)

(.. este jedna moznost je kupit si prevodnik SPDIF na 5.1 analog, a na neho napojit nejake tie lacne genius 5.1 repro pre PC apod. Ale toto riesenie moze mat problem ten ze v tom mozno neni dekoder dolby digital apod a potom nebude pocut nic, ak TV da na spdif vystup original stream)

.. este ma napada jedna moznost kupit si dvd prehravac s 5.1 analogovym vystupom, a film prehravat na nom (cez USB) a na ten jeho analogovy 5.1 vystup si napojit nejake lacne analogove 5+1 repro pre PC, typu genius apod. Moze to byt lacnejsie jak domace kino).

Reakce na odpověď

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny