Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Nejde mi přední panel u Realtek zvuk. karty

Dobrý den mám takový problém nejde mi přední panel se vstupy na audio a mikrofon. ze zádu počítače mi zvuk normálně hraje i si v té ikonce vedle hodin realtek HD zasínaj a rozsvicej se obrázky a ví to kdy to vypojim a kdy zapojim. Ale jakmile to zapojím dopředu tak to vůbec neregistruje a ani to nehraje. Skoušel sem i ty možnosti Podpora předního panelu AC97 , aktivovat automatické dialogové okno po připojení zařízení a to třetí něco zlumit přední panel po připojení sluchátek. A prostě mi to nehraje kde to mám prosím nastavit. díky *Guchi*X

Jsou zobrazeny jen nové odpovědi. Zobrazit všechny
Předmět Autor Datum
v BIOSu máš nastaveno HD Audio nebo AC97? Jaký ten panel je fyzicky v kejsu (většinou to bývá AC97 v…
touchwood 03.06.2008 22:30
touchwood
To já nevim já se v tom nechci hrabat abych to nezkur_ _ _ . Ale snad by měli fungovat oba panely ja…
Guchi-X 03.06.2008 22:48
Guchi-X
Ne. Já jsem se ptal, jaký máš panel a jak to máš nastaveno v BIOSu. Nic o ovladačích. Tvé dojmy mně…
touchwood 03.06.2008 22:51
touchwood
To fakt netušim počítač mám 3 den a nechával sem si ho sestavit. Sou tam i zdířky na USB v tom samém…
Guchi-X 03.06.2008 23:40
Guchi-X
Miesto PC si si mala kupil ucebnicu cestiny, pretoze ked si schopna napisat slovo "bios" s ypsilonom…
shiro 04.06.2008 08:48
shiro
BIOS... Jak typicky české "slovo" :) poslední
Mortgoroth 11.12.2014 18:25
Mortgoroth

To já nevim já se v tom nechci hrabat abych to nezkur_ _ _ . Ale snad by měli fungovat oba panely jak zadní tak přední. Nebo ne? Jinak ve zvuky a zvuková zařízení mám napsáno jako výchozí zařízení Realtek HD audio output.
A v tom správce zvuku Realtek HD u hodin když dám záložku V/v zvuku ----> A to ten klíč (nastavení konektorů tak tam mám 3 možnosti a u nich zašrtávátka 1) Podpora předního panelu A97 2) Ztlumit výstup předního panelu po připojení předních sluchátek 3) Aktivovat automatické dialogové okno po připojení zařízení. Jinak na zjištění dalších informací budu potřebovat návod abych to nějak nerozšteloval.

To fakt netušim počítač mám 3 den a nechával sem si ho sestavit. Sou tam i zdířky na USB v tom samém panýlku a ty USB dou. A předpokládám že když mi tu sestavu dělaly že zapojily všechno. Jaký mám panel to taky nevim žádnej návod nebo aspoň brožurku sem v tom co sem dostal nenašel. Kouk bych se do byosu ale nevim kde to tam hledat.

Zpět do poradny Odpovědět na původní otázku Nahoru