Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem PS4 chyba sítě?

Zdravím,
takže pokusím se to napsat co nejlépe k pochopení problému.
Předem upozorňuju, že sám se v tom prostě moc nevyznám, jak jde o síť, jelikož na školách se učí kraviny místo potřebných věcí.
Hraju s partou na PS4 momentálně Destiny 2, jenže velmi ale velmi často mě to po 10 minutách kope ze hry, netuším jestli je to chyba z naší strany sítě nebo sony na fóru pár takových stížností mají. Nicméně kamarád, který bydlí nedaleko na úplně stejném internetu těmi pády tolik netrpí a když se připojí, tak prakticky pro mě je to nehratelné, možná náhoda možná ne, jenže když není na PS tak mě to vykopne třeba za 3h, ale ne vždy. V routeru jsem otevřel potřebné porty, to nemělo efekt jen ten, že mě to přestalo vykopávat z party chatu. Začal jsem to řešit s providerem, ten řekl, že to je velmi rozšířený problém a že ho vyřeší privátní IPv4, že ji během dne zapne protože v ceně tarifu je zdarma, jenže ani po pár dnech se nic nezměnilo, teď už zase nemám moc čas hrát, ale chci to vyřešit. Mě by zajímalo, privátní IPv4 = veřejná IP? Neměl bych dostat IP adresu, kterou pro PS4 nějak nastavím? Bohužel provider mi na otázku, co pro mě IPv4 znamená a jestli musím něco nastavovat neodpověděl, takže já vůbec nevím co a jak. Nicméně jsem přes WhatsMyIP zkoušel ty porty pro PS a vychází z nich otevřený jen jeden, takže provider se teď zaměřil na to a já stále nevím jak na tom jsem s tou IPv4. Jak říkám na tohle jsem částečně levej, bohužel vzhledem k pracovní vytíženosti nejsem ani schopný si to pořádně nastudovat z internetu. Komunikace trochu vázne, jelikož on sám má dost práce, tak se zeptám ještě tady, pokud tu o tom něco je tak se omlouvám přehlédl jsem to. Prosím teda jestli mi někdo odpoví na dotazy z textu a případně pokud by bylo něco dalšího co mám řešit, na co se zaměřit.

Na PS mám nastaveno ručně primary DNS na 8.8.8.8 (stejné je nastaveno i v routeru, tam jsem nic neměnil jen otevíral porty přidal IP adresu PS do DMZ) a secondary DNS na 8.8.4.4 zbytek z toho co bylo automaticky. Připojeno kabelem do routeru, wi-fi jsem zkoušel, ale bylo to stejné. Změny nastavení jsem začal dělat až v době kdy to začalo blbnout. No snad jsem napsal vše co jsem chtěl.

Odpověď na otázku

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny