Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Redukce VGA + stereo audio na SCART

Len s dratmi to nejde musis aspon skombinovat 2 synchro signaly do jedneho aspon jednoduchou elektronikou, a taka redukcia bude fungovat ak su splene vsetky nasledujuce podmienky:
1.) TV je schopna spracovat 60Hz signal (normalne je tam len 50Hz)
2.) TV je schopna pouzit RGB piny na scart konektore (musi sa to niekedy extra na TV prepnut ovladacom na "RGB", alebo dat na pin9 spravne napatie podla nejakej specifikacie, to musi urobit potom ta redukcia)
3.) TV je schopna spravne spracovat pocet riadkov ktore na PC nastavis, typicky bud 600, alebo 480 (normalne ma pal nejakych 525 ci kolko zhlavy neviem a aj to len 25x za sekundu, t.j. pri 50Hz len polovicu)

Redukcie typu len draty asi moc fungovat nebudu, to su bud vtipy alebo urcene pre nejake specialne zariadenia ktore vedia pracovat so synchropulzami ktore tam nejak nadrbali, nechce sa mi teraz prehladavat net aby som nasiel nejake debilne cinske nefunkcne schemy.

A neexistuje "spravna" redukcia, spravne je to tak ze pouzijes TV vystup z PC (naposledy to bolo v PC tak pred 10rokmi) na ktorom je PAL (composite signal), alebo si postavis prevodnik VGA na composite vcetne resamplingu na PAL rozlisenie a 50Hz (resp. 25Hz), ale to bude cele potom drahsie jak nejaky PC monitor s VGA vstupom.

Reakce na odpověď

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny