Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem PC se vypíná při hraní her

Zdra­vím, už del­ší do­bu mám pro­blém s tím že se mi při hra­ní aspoň tro­chu ví­ce na­roč­ných, pře­de­vším on­li­ne her (Lol­ko,Do­ta atd..) sa­mo­vol­ně *re­star­tu­je* pc. Ně­kdy k to­mu do­jde už po 5 mi­nu­tách hra­ní ně­kdy tře­ba po ho­di­ně a pro­bí­há to buď tak, že se jen re­star­tu­je a ne­bo že se na pl­no rozfu­čí vě­t­rák (asi jen na gra­fic­ké kar­tě) spad­ne ob­ra­zov­ka a ne­po­mu­že ani re­start mu­sím to vy­pnout přes tla­čít­ko na skří­ni a zno­vu za­pnout. Z to­ho dů­vo­du jsem nejdřív po­de­zří­val buď kar­tu ne­bo pro­ce­sor ale tep­lo­ty mi při­jdou v nor­má­lu, ale ně­kde jsem če­tl a po­dob­ném pro­blé­mu a mohl za to zdroj ( ten můj- ss-500et acti­ve pfc f3) (cpu- amd a8 5600) (gpu-Sap­phire HD 7870). Snad jsem podal dost Infa, bu­du rád za všech­ny ra­dy.

Jsou zobrazeny jen nové odpovědi. Zobrazit všechny
Předmět Autor Datum
Moze byt cokolvek naprd, zdroj, doska, grafika, iny HW, alebo aj nejake problemy s ovladacmi, ale v…
MM.. 18.09.2017 12:27
MM..
V BIOSu už jsem právě všechno vrátil jak bylo a myslim že jsem tam do toho ani nějak nezasahoval. A… poslední
Bárty 18.09.2017 12:56
Bárty

Moze byt cokolvek naprd, zdroj, doska, grafika, iny HW, alebo aj nejake problemy s ovladacmi, ale v tvojom pripade skor HW problem.
Do biosu daj load defaults a save&exit, dufam ze nemas nic pretaktovane.

P.S. Teplota CPU ani grafiky nesposobuje restart, tie chipy sa vedia sami podtaktovat a funguju aj pri svojej max teplote spravne. Problemy mozu byt v prehriatom chipsete, alebo v napajani, alebo blbe pajkovane spoje (studenaky) na niektorej doske, alebo naprd kondenzatory/zdroj/napajacie konektory/apod

Zpět do poradny Odpovědět na původní otázku Nahoru