Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Chyba se stahováním - chyba sítě WLAN

Dobrý den,
založil jsem zvlášť nové téma konkrétně na tento problém, v předchozím tématu už byl zmatek, protože se tam probíralo milion věcí a nebylo to přehledné.

Jak jsem zjistili / jsme zjistili, tak v prohlížeči událostí jsem se díval a píše to opravdu chybu připojení sítě WLAN, jak jsem to říkal již poprvé co jsme zjistili s ESET podporou.
Jedná se tedy o nějakou systémovou chybu a popravdě, nevím, kde a proč je chyba a jak ji napravit.

Ještě zkusím celou situaci dobře popsat. V případě, že stahouji v jakémkoliv prohlížeči nějaké velké soubory (třeba mkv filmy), po chvilce selže stahování a musím neustále mačkat obnovit, aby se to stáhlo. Nejprve bylo podezření Vámi, že to dělá můj ESET smart security, po komunikaci s pánem u podpory mi zjistil, že vidí v protokolech chybu s připojením. Následně jsem to řešil u mého poskytovatele intneretu, ten tam nenašel chybu.
Nakonec jsem zjistil, že to dělá jen můj počítač (notebook a ostatní zařízení připojené k wifi) to nedělá, a tak se ptám, jak postupovat dále.

Co znamená ta chyba: ,,Rozšiřující modul sítě WLAN se nepodařilo spustit. Cesta k modulu: C:\Windows\system32\athExt.dll Kód chyby: 126" a jak ji řešit? TO je jistě příčinou, proč selhává stahování. Díky

Pokud chcete opět rozbor mého hardwaru, mohu poslat zprávu z EVERESTU, nebo já to raději přiložím rovnou všechno....
Děkuji

Odpověď na otázku

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny