Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Ovládače - inštalácia

Zdravím.
Keď som v minulosti inštaloval Windows 7 64 bit na starej základnej doske len s USB2 portami, tak po nainštalovaní windowsu som pripojil externý HDD na ktorom som mal nové ovládače a pokračoval v inštalácií ovládačov.
Teraz mám novú dosku MSI B250M PRO-VD ktorá ma USB3 aj USB2. Inštalácia Windows 7 64bit prebehla ok a chcel som nainštalovať nové ovládače z ext HDD stiahnuté zo stránky MSI. Ale keď pripojím externý usb disk k USB3 alebo USB2 na prednom alebo na zadnom panely, vôbec ho neukáže v prieskumníku.
Samozejme keď nainštalujem chipset a usb3 drivery z priloženého CD základnej dosky, tak ten ext hdd potom vidím jak zapojený do usb3, tak aj do usb2. Lenže na CD sú staré drivery. Potom musím znovu inštalovať novšie verzie ovládačov chipset, usb3,....atď.
Ide to nejako nastaviť v Biose, aby sa ten ext HDD zobrazil po pripojení do USB2? Alebo je nutné aspoň usb ovládače (staré) nainštalovať z CD?
V Biose je možnosť Legacy USB Support: 1. Enable, 2.Disabled, 3. Auto. Ale to asi nepomôže čo? A mám zadanú v biose aj možnosť OS: Win7 installation - Enabled.

Ďakujem za odpovede.

Odpověď na otázku

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny