Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailemVyřešeno ovladace na nVidii nebo identifikovat problem

jj, vlc mam posledni.

ad3) pomer stran se samozrejme meni, ale pouze na monitoru. TV vystup na zmeny nereaguje. (u Ati X700, GeForce5200 reaguje...)

ad2) problem je v tom, ze pokud najizdi OS nemo chytnu na nastaveni nVidia Control Center, obraz na televizi najednou na chvili "zbelozcerna" a lita tak, jako by dochazelo k desynchronizaci signalu. Dle zvukovych projevu od vychylovacich civek televize to tipuji na signal. Nevim, jestli se tak chovaji i standardne i jine soucasne nVidie. Ja jsem zvykly, ze pri najizdeni systemu nebo praci s ovladacim panelem nVidie se proste obraz objevi a drzi bez "doprovodnych efektu" bez vlivu na otvirani samotneho ovladaciho panelu nVidia. Tyto efekty se neobjevuji, pokud neni pritomen ovladac GK.

ad1) k tomu bych doplnil, ze porovnavam tv-out ATI X700, GeForce5200 a GF 440MX a 7200GS. U prvnich 3 jsem nepozoroval znatelny rozdil oproti monitoru, na posledni ano. Jedna se o stejne sekvence filmu k max. objektivite.

Co se tyka ovladacu, krom vyrobce jsem zkousel i na doporuceni spol. NVIDIA verzi 169.21 (nejaktualnejsi z jejich webu) a 174.74 BETA. Prvni je stejne chovani jako od vyrobce ASUS, beta drivery byly pro TV out nepouzitelne. Plynulejsi obraz TV-outu byl nechat system s defaultnima ovladacema nVidia, ktere XP ma v sobe.

Ovladace zakladni desky by mely byt OK (zadny konflikt nebo nestabilita).

Diky za tipy na ovladace, reseni problemu s nVidii moc nepomohlo... Predtim jeste jednou reinstaluji system, achych vyloucil jeho vliv (i kdyz se jedna o novou cistou instalaci).

Reakce na odpověď

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny