Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem I5 8400 a k tomu normální zakladní deska

- Docela v klidu, taky to vidim nejak podobne priteli, se zakladni deskou i RAM na "3000MHz" (CL15) zcela souhlasím, kde jde videt ze to neni jen "Hup-Prask" bezhlavé nahazeni do nakupniho kosiku, navic jelikoz jiz nejakou dobu alespon zde pri sestave osazuji "M.2" na misto klasického "SSD", kde uvedena zakladní deska nebo desky typu s CHPST Z370 (coz je prakticky prejmenovany predesly Z270) typu maji "2xM.2|MSata" z toho jeden pod [GPU] coz je k uvitani..

PS : Nevim co za HW jsi uz z rady CF testoval, ale uvdis ze v OC je opravdu slusnej a ma i podle OC nejaky "REALNY" vykon navic, jen né ze "ZARAZI" ale cekal bych i (Thunderbolt) alespon jedenim portem USB-C.
*Ono i i5@CLake na 6core|6T treba v 3DMAX poda i lepsi vysledek jak Ryzen 6C|12T, a to i ve "WINRAR" (o proti 7-Zip), nebo dokonce Adobe Lightrom (ktery je na intel opravdu pripraven a slusne optimizovany) kde se drzi tesne pred 8C|16T od RYZEN, coz neni jedina ukazka toho, ze i optimizace na urcité UCP hraje podstatnou roli.
(ale sak si to urcite zmeris tedy jestli jsi to uz nemeril a uvidis sam, OC te taky potesi, nakych 5.5GHz slupne jak malinu ;-).)

Reakce na odpověď

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny