Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Internet

Zdravim, včera som mal celý deň zapnutý modem a bol som pripojený na wifi, v pohode mi wifi išla, vždy pred spaním modem vypínam ale pred vypnutím stále wifi išla, ráno som zapol modem ako obvykle kvôli wifi a nenacitalo mi sieť, išiel som skúsiť na Pc ani tam, modem že je zapnutý to svieti, wifi ledka blikala, aj to že mám modem spojený s Pc akurat mi nesvietila ledka ADSL ani tá vedľa nej , ... Ale po nejakej dobe začala blikať ADSP potom už svietila.normalne ale stale nič, už som sa nasral tak som resetnul router znova ho nakonfiguroval cez Explorer cez Quick Štart, ale stále nič ani wifi nejde pritom svieti ledka a na mobile mi páči se že pripojeny, sila signálu veľmi dobrá ale nenačita sieť :( poradne prosím , ďakujem :)

Předmět Autor Datum
Zdravím Můžete mi prosím napsat výrobce modemu a jeho model? Pletete si pojem router a modem. Hodn…
R1K0 15.10.2017 18:06
R1K0
Jedná sa o TP - LINK 300Mbps Wireless N ADSL2+ Modem Router (Annex B ) Model No. TD- W8961NB, všetko…
parise8 15.10.2017 18:14
parise8
Aha, já se omlouvám, zde platí pojem jak modem, tak i router, podle názvu modemu/routeru je spojený…
R1K0 15.10.2017 18:38
R1K0
dsl linky jsou háklivější na poruchy elektřiny (napěťové špičky) a něco mohlo odejít. modem nebyl od…
ledníbrtník 15.10.2017 19:00
ledníbrtník
Všetko ledky svietia to ma hnevá :( ale nič nejde ... Len tak z ničoho nič to predsa nemôže prestať… poslední
parise8 15.10.2017 19:19
parise8

Zdravím

Můžete mi prosím napsat výrobce modemu a jeho model?

Pletete si pojem router a modem. Hodně lidí si myslí, že je to to samé, ale bohužel tomu tak není. Jedná se o modem nebo o router? To vlastně zjistíme z jeho názvu.

Díky.

Rozdíl mezi modemem a routerem -> zde

Jedná sa o TP - LINK 300Mbps Wireless N ADSL2+ Modem Router (Annex B ) Model No. TD- W8961NB, všetko šlapalo v pohode, len včera vraj nejak vyplo elektriku ale už som to mal vypnuté nemohlo nejak čo zoskratovat, lebo vážne nechápem že znicoho nič to prestalo ísť :(

Aha, já se omlouvám, zde platí pojem jak modem, tak i router, podle názvu modemu/routeru je spojený v jedno, nevyhledával jsem jej. Zkuste chvíli počkat, jestli nemá poskytovatel výpadek, když říkáte, že Vám vypadla elektřina, ale po tak dlouhé době je to asi nesmysl.

Toto budete muset zkonzultovat se svým poskytovatelem Internetu. Nejlépe uděláte tak, že zavoláte na jejich podporu. Nevím, kdo Vám poskytuje Internet, ale telefonický kontakt by se měl nacházet na jejich webových stránkách nebo na krabičce od routeru/modemu.

Hezký den.
Dejte prosím vědět, co Vám řekli. Pokud neporadí, pokusíme se to společně vyřešit.

Zpět do poradny Odpovědět na původní otázku Nahoru