Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Herní CPU do 15 000,-

- Je to zkratka slabota, ja uz jsem to tusil kdyz jsme meli propujceny 'devloppeur kit', kde byla osazena obrazovka [ACL] s '3' placovym diplejem 2x : '1440 x 1440' s celkovym rozlisenim '2880 x 1440' kde to rozliseni melo byt uz konecné.
- Na HDMI 2.0 z nich slo sice vytahnou az 90Hz, ale kvalita jako takova .. slabota. K cemu to prirovnat, jestli zkousels Samsung VR s telefonem? Tak to vypada hodne podobne, jestli v urcité hre nastavis stredni nebo vysoké detaily rozdil na 2Cm vzdalenost od 3 palcového displeii zvetseného dioptrikou nepoznas.
* U nekterych her to jde videt min (podle osvetleni, cerné atd) u nekterych vic, ale stale ty pixely jdou videt a nekdy opravdu dost, VR pro PS4 to uz ani nemluve. U tech Windows Mixed jsou i pozitivni body jako ze nepotrebujes po mistnosti nebo na proti sobe navigacni sloupky (jako Oculus Sensor) kde jsou jiz kamery integrované primo v brylich, virtualni protstredi kde si vytvori s svou virtualni mistnost je simpaické, ale alespon osobne jsem uz po 2 hodinach nevedl co s tim delat, kolegovy z toho bylo dokonce zle od zaludku. Pro akceptovatelny obraz pro takové ty 'cumilky' jak ja, co spis hledaji zpracovani hry, tak si musi pockat na bryle s diplejem 4K....

Reakce na odpověď

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny