Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Stav antiviru k r. 2017

Ahoj vsem, zajimalo by me jak si na tom vedou antiviry (i placeny ve standartni verzi) v letosnim roce, ktery vede a ktery naopak propada? Hlavne vase nazory, tech, co se v tom nejak orientuji, dekuji.
Změna kategorie, původně: Software (Kurt)

Jsou zobrazeny jen nové odpovědi. Zobrazit všechny
Předmět Autor Datum
mam moznost mit Kaspersky na 2 roky zdarma nebo na 1 rok Avast, tak premejslim o tom zda to vyuzit
ondramorny 31.10.2017 23:13
ondramorny
Většina antivirů dělá ve Windows větší či menší neplechy, zvláště Avast je tím docela proslulý - sta…
Machr55 01.11.2017 08:15
Machr55
aha, no jeste teda neco k doplneni, obcas hravam hru jmenem Metin, konkretne privatni metiny, v CR j…
ondramorny 03.11.2017 08:54
ondramorny
Nevím, netuším, hry nehraji. Nicméně ani s nejlepším antivirem nemáš nikdy 100% záruku.
Machr55 03.11.2017 10:26
Machr55
Nicméně ani s nejlepším antivirem nemáš nikdy 100% záruku. mě teď rozveselil náš korporát, kdy si n…
ledníbrtník 03.11.2017 22:57
ledníbrtník
Abych prvne odpovedel na dotaz: Stav antiviru nezmenen, stale to zere vykon PC vyuzitelny k jinym ci… poslední
RedMaX 03.11.2017 23:07
RedMaX

Většina antivirů dělá ve Windows větší či menší neplechy, zvláště Avast je tím docela proslulý - stačí prolistovat poradnu, kolikrát na nejrůznější problémy většinou kolem nefunkčního internetového připojení pomohlo odinstalovat antivir.

Musím jen zopakovat:

Pro běžného uživatele stačí používat Defender, který je součástí Windows 10.

Na rozdíl od antivirů totiž pozná i nejběžnější spyware.

aha, no jeste teda neco k doplneni, obcas hravam hru jmenem Metin, konkretne privatni metiny, v CR jsou jich desitky a pro majitele se jedna o zivnost, ale sam zde nemam takovou duveru, zda do patcheru (spousteciho programu), nemuzou natahnout nejaky ten vir, apod., tak zda k tomu bude stacit i ten defender

Nicméně ani s nejlepším antivirem nemáš nikdy 100% záruku.

mě teď rozveselil náš korporát, kdy si nechali nakazit nějaké svinstvo, které už dávno nekontrolují a tupě instalují hned druhý den (lhostejno jestli zbytečný adobe flashplayer 156.verzi či jiný podvržený shit). tak nám naši it zamořili půlku sítě.
a toto mě bude poučovat, co si mám myslet o jejich antivirech, o spoléhání na jejich naprosto neschopný mcafee, a o jediné obraně které jsou schopni: zákaz uac.
že s tím starší aplikace neběží? naše it office lamy to nezajímá - hlavně že mají 100% vyplněnou excelovou tabulku.

odběhl jsem, tazatel neřeší situaci v tupém korporátu. ale inteligentní domácnost plnou bystrých uživatelů.
oprava: tazatel vlastně neřeší nic: přikráčel sem jen s tupým živáckým tématem "stav antivirů", od kterého může čekat různý blábol pro různá prostředí, ale nic pro jeho konkrétní domácnost.

osobně si o náhodných návštěvnících z živě myslím, že to jsou buď idioti, nebo tamním prostředím deformované pubertální děti.
to je zároveň odpověď na stav antivirů: když od počítačů vypadnou dobrovolní lamerští šiřitelé virů, nebudou nikoho atrapy antivirů zajímat.

Abych prvne odpovedel na dotaz: Stav antiviru nezmenen, stale to zere vykon PC vyuzitelny k jinym cinnostem. Pokud jde o konkretni aplikaci, tak Microsoft Security Essentials ve Win7 nebo Windows Defender ve Win8+. Duvod je ten, ze setri penezenku, protoze je zdarma, bere minimum vykonu PC a clovek ma lepsi pocit nez kdyz nema antivir zadny.

Jinak u nas IT odbornici nedaji dopustit na Ccleaner, takze uz mame sit taky zavirovanou. :-) Pouzivame v praci dost dobry Kaspersky, z toho ze by odesilal info Putinovi bych ani nepanikaril, ale onehda se dokonce dokoncilo na jednom pocitaci skenovani a bylo tam asi 20 viru, jeden by skoro rekl, ze ten rezidentni stit stoji za hovno. :-D

Zpět do poradny Odpovědět na původní otázku Nahoru