Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem VKWORLD Z3310 flashnutie SK jazyku

Dobry den, neodolal som a kupil som telefon VKWORLD Z3310 v akcii za 11€. Snazil som sa flashnut tam slovencinu, ale nepodarilo sa mi to. Isiel som podla video navodu, ovladace som nainstaloval v poriadku (aj ked som mal problemy kvoli win10 a instalovaniu neoficialnych ovladacov, da sa to vsak obist), problem vsak nastal ked som sa mal dostat v telefone do tzv. download modu, neviem sa do neho dostat tym padom neviem nahrat iny jazyk. Nevie niekto ako na to?

Předmět Autor Datum
Trochu som sa s tym pobabral, kontaktoval som priamo aj vyrobcu, ovladace som nainstaloval, potom sa…
mimes 09.11.2017 11:12
mimes
Telefon s vyjmutou baterkou je po dobu vyjmutí zcela vypnutý. Asi jsi čínský postup špatně přeložil.
kozakl 09.11.2017 12:05
kozakl
telefon sa iba odpojuje od počítača,pokial sa pomocou dpinstall.exe inštalujú ovládače k telefonu do… poslední
audax 09.11.2017 13:43
audax

Trochu som sa s tym pobabral, kontaktoval som priamo aj vyrobcu, ovladace som nainstaloval, potom sa ma vybrat baterka z telefonu drzat klavesu 9, pripojit telefon k pocitacu, stale drzat klavesu a vlozit baterku, po chvilke sa zapne telefon, dokonca mi potom zacalo instalovat aj ovladac k telefonu, ale problem bol, ze nakoniec vyhodilo hlasku, ze sa ovladac nespravne nainstaloval..

telefon sa iba odpojuje od počítača,pokial sa pomocou dpinstall.exe inštalujú ovládače k telefonu do počítača,potom sa znovu pripojí telefon k počítaču,žiadna batéria sa z telefonu nevyberá!!!!.viz manuál z Feature Phone Update Software zo stránok výrobcu telefonu,je tam aj obrázkový,naprosto blbuvzdorný návod na upgrade firmwaru a inštaláciu jazykových balíčkov do telefonu rozdelený na jednotlivé kroky upgradu-popis aj s obrázkami krok za krokom.....

Zpět do poradny Odpovědět na původní otázku Nahoru