Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem VKWORLD Z3310 flashnutie SK jazyku

Dobry den, neodolal som a kupil som telefon VKWORLD Z3310 v akcii za 11€. Snazil som sa flashnut tam slovencinu, ale nepodarilo sa mi to. Isiel som podla video navodu, ovladace som nainstaloval v poriadku (aj ked som mal problemy kvoli win10 a instalovaniu neoficialnych ovladacov, da sa to vsak obist), problem vsak nastal ked som sa mal dostat v telefone do tzv. download modu, neviem sa do neho dostat tym padom neviem nahrat iny jazyk. Nevie niekto ako na to?

Jsou zobrazeny jen nové odpovědi. Zobrazit všechny
Předmět Autor Datum
Trochu som sa s tym pobabral, kontaktoval som priamo aj vyrobcu, ovladace som nainstaloval, potom sa…
mimes 09.11.2017 11:12
mimes
telefon sa iba odpojuje od počítača,pokial sa pomocou dpinstall.exe inštalujú ovládače k telefonu do… poslední
audax 09.11.2017 13:43
audax

Trochu som sa s tym pobabral, kontaktoval som priamo aj vyrobcu, ovladace som nainstaloval, potom sa ma vybrat baterka z telefonu drzat klavesu 9, pripojit telefon k pocitacu, stale drzat klavesu a vlozit baterku, po chvilke sa zapne telefon, dokonca mi potom zacalo instalovat aj ovladac k telefonu, ale problem bol, ze nakoniec vyhodilo hlasku, ze sa ovladac nespravne nainstaloval..

telefon sa iba odpojuje od počítača,pokial sa pomocou dpinstall.exe inštalujú ovládače k telefonu do počítača,potom sa znovu pripojí telefon k počítaču,žiadna batéria sa z telefonu nevyberá!!!!.viz manuál z Feature Phone Update Software zo stránok výrobcu telefonu,je tam aj obrázkový,naprosto blbuvzdorný návod na upgrade firmwaru a inštaláciu jazykových balíčkov do telefonu rozdelený na jednotlivé kroky upgradu-popis aj s obrázkami krok za krokom.....

Zpět do poradny Odpovědět na původní otázku Nahoru