Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Pomoc s Biosem

Dík za feedback, ale zatím to nefunguje, jak by mělo. Primárně bych chtěl především vyřešit funkční probouzení pc ze spánku. Nastavil jsem tam Power On na dvojklik myšky, což tedy reaguje, ale počítač má problém naskočit zpět do systému, většinou se nějákým způsobem sekne. Nevím jestli ta deska vůbec bude spolupracovat s win10 podporu tam nemá. Zvukovku jsem taky nerozchodil, ale tam jsem to vyřešil přes grafiku hdmi a lcd se zvukovkou, takže to je pohodička, ale chtěl bych nějak vyřešit ten režim spánku.. Nevím jestli bych měl něco zkoušet v nastavení napájení různých částí hardwaru v napájecích profilech ve windows.

To usb taky zatím přední port panel nevypíná, ale to mi zas tolik nepřekáží, ovšem spouštět počítač neustále od biosu je celkem zbytečně časově neefektivní.

Včera jsem přeházel krámy z desky Asus M2A74-AM, což je taky už dost šrot, ale s tímhle neměla vůbec problémy. Aktuální Gigabyte GA-M56S-S3 je šrot podobnýho kalibru, ale s trochu širšíma možnostma a obsáhlejším nastavováním Biosu. Nějáký věci jsem tam zkoušel nastavit, ale furt to není ono, komp jinak šlape dobře, systém jen win10 x64

Reakce na odpověď

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny