Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Pomoc s Biosem

Ale já na to přece nic necpal jen abych měl v čem vrtat, jak píšu přeházel jsem jen věci z druhý desky, která má poškozenej ddr slot, win10 už používám dobře přes dva roky bezproblémově, ale teď to s jinou deskou už dobře nemaká.

Mám tam 8gb Ram ve třech modulech, jinak si spíš myslim, že bude problém v Pci-e x16 a to bude souviset i s tím probouzením. Zkoušel jsem dávat ještě starší GK, ale to bylo ještě horší, i we windowsech vypadával obraz, bylo jedno z jakýho výstupu karty, nešlo ani naistalovat včas ovladače, protože to kolikrát vypadlo během přípravy instalace apod. nechtělo se moc nabíhat ani biosu tam bývá pak to dlouhý a dvě krátký pípnutí. Myslím, že to bylo tím, že na novější gtx 460 mám 2x přídavný napájení ze zdroje, ta starší grafika to táhne jen přes Pcie slot proto skoro nemá šanci, takže to bude asi odpověď. Je to nějákým způsobem asi postižený Pci-e, i když po zaběhnutí ve windovsech už to maká bez problémů i při hraní. Navíc deska má trochu neduh i v chipsetu, ten topí, jak vzteklej, byl dost horkej už na dotek, tak jsem na něj koukal v Everestu v klidovým režimu má kolem 70 stupňů v záteži už asi na víc jak 80 nevyleze, ale dost topí už od startu, jinak ostatní části maj teploty naprosto pohodový, procák dostal i novou pastu, skříň je chlazená všechno se tam drží od 35-42 stupňů, pocitově cítím, že to je v cajku i dotekem

Pracuju tu jen se šrotem, co mi zbyl ve skříni, když budu chtít jistotu, tak samozřejmě rozumně zainvestuji, do rozumných komponent, to je samozřejmě to nejjednodušš, ale taky nákladnější a hlavně jsem zvyklej věci opravovat a ne vyhazovat, protože takhle se to nedělá bráško.. :-)

Reakce na odpověď

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny