Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Notebook do 13000Kč?

U me je to osobni zkusenost. Pokud to beru pouze z uzivatelskeho hlediska, pak Vista ma zbytecne velke naroky na zdroje. To se jedna jen o OS, ne o nainstalovane aplikace. Pod XP, kery slouzi ke stejnemu ucelu je PC "svizny", pod Vistou je prumerne vykonny.

Vim, ze se da povypinat mnoho nepotrebnych uloh, ale to bezny uzivatel nedokaze. Osobne vidim nejvetsi problem v tom, ze pro soucasne ukoly jsou XP dostacujici a bezni uzivatele se nepotrebuji zabyvat necim novym, kdyz to stare funguje a je osvedcene. S novym systemem rostou navic i naroky na zdroje.

To je to same jako s Office2007. Pro 90 procent uzivatelu staci verze Office2000 az 2003 - umi s ni, tak proc zmeny? Ja ji sice mam, ale pouzivam minimalne - na P-M 2GHz start Excelu 30s, kdyz dam ulozit jako a chci vybrat adresar, pise mi to "indexuji adresarovou strukturu" a kolem 1 minuty to vubec nereaguje... Nerikam, ze to nefunguje -> ale pro mne je to zbytecne zdrzovani, kdyz mi to neprinasi zadny novy uzitek, spis jen starosti :-( Stejne je to i s Vistama - nevznikly z potreby trhu, ale potreby MS inovovat bez ohledu na zakaznika.

PS: Tesim se na ReactOS, vypada slibne.

Reakce na odpověď

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny