Jsou zobrazeny jen nové odpovědi. Zobrazit všechny
Předmět Autor Datum
Neni to nahodou zrcatko pro damy ?? Jen to nema tu pravou barvu v ruzovem provedeni :-D:-D Ne konec…
virus 12.06.2008 14:46
virus
ad Vista: Co tady mají pořád všichni proti Vistám? "Vista - uz jen proto bych ho nevzal a kdyz tak o…
Michal.Maniak 14.06.2008 11:43
Michal.Maniak
U me je to osobni zkusenost. Pokud to beru pouze z uzivatelskeho hlediska, pak Vista ma zbytecne vel… nový
gd 14.06.2008 12:06
gd
Nápodobně. Osobní zkušenost. Loni nám v práci koupili NTB s Vistami (a 1GB RAM). Po několika týdnech… poslední
HamHam 15.06.2008 02:36
HamHam

Neni to nahodou zrcatko pro damy ?? Jen to nema tu pravou barvu v ruzovem provedeni :-D:-D

Ne konec vtipkovani, ten notebook ja osobne bych nebral.
1) lesteny LCD
2) Vista - uz jen proto bych ho nevzal a kdyz tak okamzitej format

Nebyl by nakej treba na CZC ? Skus se tam mrknout obcas se tam nakej vyloupne ale jak uz se zde psalo opravdu se to bude hrat a mit to na kline ve vlaku s 60 °C (interni 90) ::) no nevim nevim.

ad Vista: Co tady mají pořád všichni proti Vistám?
"Vista - uz jen proto bych ho nevzal a kdyz tak okamzitej format" - podle téhle hlášky usuzuji, že informace o tomto OS máte jen z flamů po internetu. Nevím co lze tomuto OS vytknout, pokud se jedná o domácí použití, respektive pro to co uvádí tazatel. Samozřejmě nebudeme řešit firemní použití nebo to když je třeba provozovat jednu konkrétní aplikaci, která pod tímto OS nefunguje - ale pro domácí uživatele, v čem je Windows Vista mínusem? Pochopitelně netvrdím že jde o dokonalý software (to ani zdaleka ne), ale podle toho co si velmi často na adresu tohoto OS čtu, připadá mi, že obě kopie co provozuju já, jsou asi úplně jiné, než mají všichni ostatní...
Vím že je to tady trochu OT, ale rád bych věděl, co za tímhle postojem je...?

U me je to osobni zkusenost. Pokud to beru pouze z uzivatelskeho hlediska, pak Vista ma zbytecne velke naroky na zdroje. To se jedna jen o OS, ne o nainstalovane aplikace. Pod XP, kery slouzi ke stejnemu ucelu je PC "svizny", pod Vistou je prumerne vykonny.

Vim, ze se da povypinat mnoho nepotrebnych uloh, ale to bezny uzivatel nedokaze. Osobne vidim nejvetsi problem v tom, ze pro soucasne ukoly jsou XP dostacujici a bezni uzivatele se nepotrebuji zabyvat necim novym, kdyz to stare funguje a je osvedcene. S novym systemem rostou navic i naroky na zdroje.

To je to same jako s Office2007. Pro 90 procent uzivatelu staci verze Office2000 az 2003 - umi s ni, tak proc zmeny? Ja ji sice mam, ale pouzivam minimalne - na P-M 2GHz start Excelu 30s, kdyz dam ulozit jako a chci vybrat adresar, pise mi to "indexuji adresarovou strukturu" a kolem 1 minuty to vubec nereaguje... Nerikam, ze to nefunguje -> ale pro mne je to zbytecne zdrzovani, kdyz mi to neprinasi zadny novy uzitek, spis jen starosti :-( Stejne je to i s Vistama - nevznikly z potreby trhu, ale potreby MS inovovat bez ohledu na zakaznika.

PS: Tesim se na ReactOS, vypada slibne.

Nápodobně. Osobní zkušenost.
Loni nám v práci koupili NTB s Vistami (a 1GB RAM). Po několika týdnech trápení s neustálým chroustání disku, nekonečnými "přesýpačkami", občasným padáním systému, čekáním na dokončení aktualizací, když jsem nutně potřeboval restarovat, jsem si tam nainstaloval linux Ubuntu 8.04 a jsem maximálně spokojen. Věřím, že s XP-čky by to běhalo taky v pohodě.

Zpět do poradny Odpovědět na původní otázku Nahoru