Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailemVyřešeno Nastavení USB modemu

Koupil sem ZD USB 3G modem k němu datovou tvist kartu a potřebuji to rozchodit na XP-ečkách.Po zasunutí do usb netboku s xp se nainstalil obslužný soft z názvem HSPA USB modem a v síťových připojeních se objevilo telefonické připojení Wireless Terminal.
Zde začíná problém, mělo by to najít samo okolní poskytovatele netu, samo nenajde .Čili jsem sám proskenoval (search) a našlo to více poskytovatelů já mám kartu TMO, tak jsem dal potvrdit ale nepomáhá to, v základním okně se nic nenakonfiguruje a já nevím co tam mám vyplnit aby to jelo.Nebo se to má rozjet přes to telefonick připojení ?
Tady to je on
https://www.mironet.cz/zd-usb-3g-modem-sim-slot-micro-sd-slot+dp188970/#odkazy
a dole jna stránce je možné stáhnout návod pro win jak to rozjet, na obrázku 3 je vidět profile name a mně se tam nic neobjeví na výběr,prosě prázdné pole.
Až se proklikám v nastavení na manuální sken tak to najde vše v okolí ale ani po výběru TMO jak 3G nebo i 2G to nikam nezapíše abych mohl právě ten t-mobile pak vybrat.
Poraďte jestli s tím máte zkušenosti, jak to připojení rozjet.
Sim i modem by měl fungovat poslal sem si na něj sms a ta jde v programu zobrazit, takže komunikovat by to mělo jen ten net nějak nejde.
Stáhl sem si do mobilu apku můj T-Mobile a aktivoval jsem na vebu onu simku to vše abych viděl jestli tam jsou data a peníze ,ano apka ukazuje 418 Kč a 1021 Mb na simce a ta sms-ka byla na aktivaci a sinchro, oné apky.

Odpověď na otázku

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny