Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem 16 GB RAM 100% využití.

Zdravim. Mám takovej problém a už mi docházej nápady. Mám sestavu asi rok starou a jedná se o CPU FX 8300 AMD, GPU AMD RX 480 8GB(sapphire), 2x8 GB RAM na DDR3 od balistix, Deska je MSI gaming 970 pro tento socket a pevný disk mám WD BLACK 1TB. Nainstalovaný operační system je WIN10 pro..

Problém je takový, cca 2 měsíce zpět sem měl neplechu, pravděpodobně s virem, kdy sem měl namále se vůbec dostat do winu, záchránit důležitý soubory a přez apku z flashky při bootu disk zformátovat a nainstalovat nově Win.

Všechno tedy fungovalo až do teď.. mám problém že PC občas dělá co chce, Občas mi začne využívat 16GB RAM a když hraju nějakou hru, která reálně využije třeba jen 4GB tak prostě dropy... Dneska sem koukal na video ve 2K rozlišení a naopak procesor využití na 3.4 ghz 100% absolutně nepobírám.

Btw: Zkoušel sem check přez crystaldisk, jestli po tom viru neumřel disk a byly nějaké podezřelé sektory, ale podle netu asi nešlo o nic extra.

Pak jestli kompletně neosadit znovu desku, vyndat a dát zpět ramky a nepřepastovat procesor .. jinak chladič na CPU je Fera 2.

Mám spíš obavu, protože sem se stěhoval, jestli se při stěhování někdě něco nepoškodilo, ale jak přijít na to co... Jestli mi poradíte budu vděčný.

Odpověď na otázku

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny