Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Jaktože se macbook probudil z hibernace po uspání? Nějaký bug s baterií? Nenabíjel

0%-24% je už dosť kritická na to,aby sa nespustilo nabíjanie....

Snad myslíš aby sa spustilo Tím spíš jsem chtěl aby se začal nabíjet!

A to kvůli tomu musí se rozbíhat počítač? Nebo to je zas nějaká specialita apple? Normální PC se také přeci umí nabíjet bez běhu PC (Nechce se mi zrovna na macbooku promazat SSD za účelem otestování).
Něco jsem zaslech o funkci PowerNap, že jde o nějakou obdobu kontroly mailů/synchronizace (tak si to myslím , odlišné od aktivní standby na na Windows 8+ platformě). Tohle bych nejradši zakázal, jednak to nepoužívám a za druhé mi vadí to probouzení samo o sobě, protože se to jako nyní může podělat (po Dark wake se nějak neuspí a totálně se vybije baterka)

Moje teorie:
Tudíž jsem pochopil že spouštěč problému byla ta "featura " probouzení Dark wake při zapojení kdesčeho ,kdy se to podělalo a nepřešel do Wake (Entering Sleep state duo to Maintenance Sleep).

A samotný problém je, že po připojení napájení se NENABÍJEL, tohle je dle mě skutečný problém, ne že by apple programátoři naprogramovali jako v prvním případě něco hyperchytrého, co se stejně někdy podělá( neuspí), ale že se NENABÍJEL, což je skutečně nějaká chyba.

Otázka ale je, zda tyhle 2 problémy spolu souvisí (např zahájí nabíjení až po upsání nebo naopak nějaký problém s identifikací adaptéru znemožnil uspání) nebo jsou oddělěné.

Kdyby správně uspal, vybil be se jen o 250 mA * 2/60h. Kdyby se neprobouzel, nevybil by se vůbec. (Resp ve standby vydrží měsíc skoro... 8440mAh/20mA=~14 dní)

Reakce na odpověď

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny