Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Problém s připojením k internetu

Zdravím všechny.

Mám problém s připojením. Od čtvrtka odpoledne mi nefunguje internet. Jsem schopen se připojit jak přes Ethernet kabel, tak přes WiFi a nikde nic nehlásí problém, vlastnosti připojení jsou taky bez potíží a na první pohled se zdá, že všechno funguje tak, jak by mělo. Když však zapnu prohlížeč, musím čekat ohromně dlouhou dobu než se mi v načte jakákoliv stránka, ale většinou se ani nenačte. Napíše to, že je to problém s proxy atd.
Diagnostika sítě nenašla žádný problém. OS je aktualizovaný na nejnovější verzi (samotnou novou verzí to však není, internet totiž nešel už před aktualizací, která byla provedena ve čtvrtek poté, co jsem zjistil, že mi nefunguje internet - ráno totiž ještě šel, počítač byl od té doby v režimu spánku a já se domníval, že je internet jenom zpomalený a že by mohla pomoct aktualizace...)
Router drivery jsou taky aktualizované, alespoň doufám. Aktualizoval jsem je přes Driver Talent.
Rovněž si nemyslím, že jde o virus. Počítač jsem dvakrát skenoval MalwareBytes a výsledky byly negativní. Zkoušel jsem zapnout počítač v SafeMode s přístupem k síti, ale to taky nepomohlo - ten samý problém, první dvě minuty to funguje, pak se to blokne.
Problém routeru nebo zprostředkovatele internetu to myslím taky není. K síti se totiž připojím se veškerým jiným příslušenstvím (mobil, tablet, stolní počítač, ...).
Dále jsem zkoušel - použít jiný prohlížeč, odinstalovat a reinstalovat router ve správci zařízení, restartovat IP/DNS pomocí cmd (netsh ....) - dle návodu na microsoft answers. Taky jsem "deaktualizoval" - vrátil os na předchozí verzi v případě, že by problém byl způsoben posledním Updatem. Ten samý problém mám i na druhém účtu windows, který nikdy nepoužívám...
Notebook je přibližně rok starý, stále v záruce. Podobný problém jsem měl 11.9 tohoto měsíce.
PS: vrátit počítač do předchozího bodu, nebo obnovit bitovou kopii Windows nemůžu, protože jsem bod nikdy předtím nevytvořil...

Poslední věcí, co mě napadá, je vrátit počítač do továrního nastavení, myslíte, že by to vyřešilo problém?
Předem děkuji za odpověď.

Odpověď na otázku

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny