Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem T-Com - zapojíme Internet, ale teraz sa nám nechce

To ozaj T-Com nemá nikde stanovené, že dokedy zapoja DSL? Urgoval som 4x a stále som bez neho. Najvprv sa točili okolo toho, že na to majú 22 pracovných dní a dnes ma vytočili s tým, že to trvá minimálne 22 pracovných dní a dlhšie. Je toto normálne? Tak ja mám ako na nich čakať do Vianoc, kedy sa im zachce? Hlavná vec, že faktúru za modem mi poslať nezabudli.

Jsou zobrazeny jen nové odpovědi. Zobrazit všechny
Předmět Autor Datum
Problemom T-comu je v jeho majitelovi a roznych fuziach. V ramci restruktualizacie a roznych rebrand…
fleg 12.06.2008 17:59
fleg
Podobna skusenost, do bytu (na bytovke) mi tahali kabel na 3x 9 rozni ludia, to som z nich nemohol.…
2laak 12.06.2008 22:56
2laak
tři týdny, to nic není, ale tři roky na natažení kabelu. :-D http://www.ceskatelevize.cz/vysilani/10… poslední
kmochna 12.06.2008 23:15
kmochna

Problemom T-comu je v jeho majitelovi a roznych fuziach. V ramci restruktualizacie a roznych rebrandingov dosiel T-com do stavu min. poctu pracovnikov (sak setrit treba nie?). Prejavilo sa to napr tym, ze na bezne velky okres (cca 80-10k obyvatelov) bol JEDEN technik, ktory okrem montazi, merani a obhliadok dsl liniek mal na starosti aj poruchove vyjazdy, co sa tyka telefonov.
Tento neudrzatelny stav riesil T-com outsourcingom od roznych firiem, co vsak tiez nebolo bohvieco. Ku mne prisli menit kable v stupackach externisti, ktorym vzdy nieco chybalo a tak sa len otocili a povedali, ze pridu inokedy. Cele sa to potom natahovalo do tyzdnov. V uzasnom finale prisli natiahnut nove kable v stupackach a cinziak bol pol dna bez elektriky. Za mnou chodili susedia lebo na vine som ja podla nich, tak ma chceli verejne kamenovat. Nevadi, ze som dal celemu cinziaku zadarmo vymenit kable v stupackach, ktore tam boli 30 rokov. Moja obhajoba v ten den neuspela.
O par dni na to mi bolo dalsie 4clenne! komando namontovat spliter, resp potiahnut viaczilovy kabel z elektromeru do bytu. Jeden tahal a 3 sa rozpravali na chodbe.
V sucasnosti uz T-comu konecne doslo, ze tento stav im dobru reklamu nerobi a podla mojich informacii zacal znovu naberat kmenovych pracovnikov (samorejme nie administrativu).
Treba verit;o).

Podobna skusenost, do bytu (na bytovke) mi tahali kabel na 3x 9 rozni ludia, to som z nich nemohol. Jeden-dvaja skontrolovali na mieste, ci je mozne mi ho vobec zaviest (napriek tomu, ze sa to overuje telefonicky), dalsi potiahli kable po byt a sli domov, dalsi potiahli kabel odo dveri az ku mne do izby. Skoro sa otocili a sli domov bez instalacie poslednej krabicky, tak som sa im vyhrazal omocenim z 8. poschodia, ak odidu, tak mi tu skatulu nadrotovali a net sa s velkym pekelnym rachotom zazracne rozisiel. Odvtedy bez sebemensich problemov (niekolko vypadov za rok a pol nepocitam).

Na druhu stranu, ako ospravedlnenie mi poslali vsetky doplnky 2x. (webka, 1GB flash kluc, dsl modem (uz lutujem, ze som nebral wifi router :-D) a nejaky reklamny soft) Odvtedy ich nenapadlo pytat tie veci spat, takze ani v administrative nemali vsetko OK. :)) Vdaka ti T-com.

edit // Sakra, k teme som skoro ani nenapisal. Zaviedli mi ho do tych 3 tyzdnov, slecna po telefone slubovala 4 tyzdne.

Zpět do poradny Odpovědět na původní otázku Nahoru