Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem MSI nebo Dell ntb?

Ono s tou odpovedi, mas v dotazu nepresnosti, kterymi jsi si zda se jista, ale mylis.

Vec cislo jedna: notebook neni na hry. Nekdy a ja sam jsem toho prikladem, to jinak nejde a tak musim volit i na hry kompromisni reseni nebo-li notebook, ale pokud muzes a nebudes s tim cestovat, porid klasicke desktop PC. Vhodne zvoleny pocitac bude levnejsi a stokrat lepsi.

Predpokladejme tedy notebook.

Mam MSI notebook 8 let, stale OK, takze spis blba smula.
Dell jako znacka je OK a v nabidce 15" maji zajimave kousky jak cenove, tak tim, ze se daji povazovat za herni.

Pokud to ma byt na narocne hry, ktere uvadis a to i budouci, tak by ses mela orientovat vyhradne na GTX1050 a vyssi. Na starsi rade si nic nezahrajes. Dokonce bych ti silne doporucoval se orientovat na model GTX1060, ale to uz se muzes dostat pres pozadovanou cenu. Kompromisem je tedy model GTX1050Ti ale zasadne jen se 4GB graficke pameti. Ono totiz 2GB je pro soucasne hry jiz malo.

Procesor i5 nebo i7 az tak resit nemusis, ale na hry potrebujes typ HQ, to jednoznacne. Ma vyssi spotrebu na baterku, ale take znacne vyssi vykon nez-li usporne U procesory.

Naopak neresis disk, coz je chyba. Nestaci 1TB, ale minimem by melo byt 128GB SSD na OS + HDD nebo pouze HDD ale potom nutne 7200ot.

---

Z duvodu male graficke pameti 2GB bych vyradil tebou vybrany MSI notebook.

Notebook od Dellu vypada lepe, ale take prover grafickou pamet, na te strance 2x pisou 4GB a 1x 2GB, tak jak to je? Kombinace 128GB SSD a 5400 ot HDD je dostacujici, ale ne uplne idealni.

Co tak koukam, tak tech kombinaci v uvedene cene je mnoho, nicmene je tam nutno hledat kompromisy. Takze asi bych to videl na ten Dell.

Jinak sam jsem nasel zajimave tyto:

https://www.czc.cz/msi-gp62m-7rex-1823cz-leopard-pro-cerna/221805/produkt

Jenze bohuzel momentalne nejsou, takze jedine to nechat po vanocich, pokud bude.

Nebo tenhle vypada zajimave, ale dokoupil bych si do nej HDD 7200ot a domontoval sam. Jit by to snad melo, na to bych se informoval radeji u Dellu.

https://www.czc.cz/dell-inspiron-15-gaming-7577-cerna_3/224856/produkt

Reakce na odpověď

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny