Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Počítač nejde spustit

Dobrý den,
Mám takovou otázku, počitač mi nejde spustit i když asi před 7 hodinama ještě šel, mam základní desku msi b75m s procesorem intel 3430, gk amd radeon msi power edition 7850 a zdroj seasonic 500w, ramky kingston ddr3 8gb, počitač pri zapnuti se zapne ale nenajede obraz, graficka karta sviti, vsechny vetracky se točí, jak od gk, procesor tak i vetracky pro regulaci vzduchu v bedne, klavenice a myska take sviti a klavesnice reaguje na mackani numlocku, monitor jak kdyby nedostava signal a ani se nerozsviti, vim ze to grafickou kartou neni tu jsem zkousel v jinem pc, speaker mi v pocitaci nepipa i kdyz je spravne zapojeny takze nevim co vlastne počitač pipa jestli neco vubec pipa, zkousel jsem reset biosu, vymenu baterie na zaakladni desce, vytahoval jsem ramky po slotech jestli nejsou vadne, zkousel jsem i jiny monitor jestli neni vadny a nic, pocitac se zaptne ale proste nefunguje, pri vypinani pocitace se vlastne vypina jak normalne, chvili cekam nez se zcela vypne, uz jednou mi nechtel skocit ani do biosu a kdyz jsem zmackl power tak se vlastne vypnul za sekundu, nevite cim to muze byt?

Jsou zobrazeny jen nové odpovědi. Zobrazit všechny
Předmět Autor Datum
Ked to reaguje na numlock (meni sa stav numlock led klavesou) tak PC funguje, ptz tu LED meni beziac…
MMnereg 13.12.2017 01:14
MMnereg
Grafika funguje, monitory jsem zkousel 3 a kable asi 10 ?, pici uz jsem z toho v hajzlu
Feles 13.12.2017 12:35
Feles
Ked reaguje numlock tak funguje vsetko OKREM grafickeho systemu. To su fakty, realita. Tvoje domnien… poslední
MMnereg 13.12.2017 15:49
MMnereg

Ked to reaguje na numlock (meni sa stav numlock led klavesou) tak PC funguje, ptz tu LED meni beziaci software. A nefunguje ti teda len obraz (grafika alebo monitor alebo kabel). Nemusisi babrat ani do ramiek ani do niecoho ineho, vsetko ostatne funguje.

Ked reaguje numlock tak funguje vsetko OKREM grafickeho systemu. To su fakty, realita. Tvoje domnienky ze grafika funguje su chybne. Trebars mas v haji zdroj (kabel pre napajanie grafiky) alebo slot / menic na doske (ak je grafika napajana z dosky) apod.

Zpět do poradny Odpovědět na původní otázku Nahoru