Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Zakázaný Windows Update se stejně zapíná

Zdravím, mám notebook (i7-6500U, 8GB ram, HD520) s Win 10 Home. Jsem zaseklý na Anniversary Updatu a tato verze mi naprosto vyhovuje. Nainstaloval jsem všechny aktualizace před Creators Updatem a Windows Update ve Službách prostě zakázal. Takto mi to již přes měsíc od poslední reinstalace ntb funguje. Dnes jsem si však všiml, že mi v startu přibyla ikonka pro "Aktualizaci nastavení a soukromí" či jak se ta blbost jmenuje. Tak jsem zbystřil a začal přemýšlet jak se tam sakra dostala. Otevřel jsem Služby a Win Update v módu spuštění ručně a byl spuštěn. Upozorňuji, já ho nespustil a měl jsem ho zakázaný, ne vyplý. Tak jsem ho opět zakázal. Po hodině ta blbost ve Startu naskočila zase i když jsem ji předtím odinstaloval a zmetek Win Update si opět sám sobě zrušil zakázaní a spustil se. Chci se zeptat, zda jste se někdo už s něčím podobným setkali či víte nějaké řešení jak ho zakázat tak, aby tohle se prostě stát nemohlo. Díky

Předmět Autor Datum
To je hold feature Windows desiatky
Mlocik97 14.12.2017 22:10
Mlocik97
Zakáž, WU aj BITS v Správe, reštart PC. Retro návrat je možný. Pre lamy, ktoré vec záplat nedokážu…
Nuda 15.12.2017 07:31
Nuda
Mám stejný problém jako tazatel, po 5 měsících od zákazu WU se mi opět začaly aktualizace stahovat,… poslední
e-arthworm 15.12.2017 11:06
e-arthworm

Zakáž, WU aj BITS v Správe, reštart PC. Retro návrat je možný.

Pre lamy, ktoré vec záplat nedokážu blokovať Registrami, je tu;
xp-antispy v CZ lokalizácii. http://xp-antispy.org/download/

Po nainštalovaní xp-antispy ti posielam hotový skript, ktorý si importuj do profilu xp-antispy: http://leteckaposta.cz/250749186
--------------------------------------------------
Nástroj MS:
Budeš ním záplatovať len kedy máš čas a náladu po povolení záplatovania len a len vybrané a odsúhlasené KB-čka týmto xindlom z dielne MS:

https://support.microsoft.com/en-us/help/3073930/how-to-temporarily-prevent-a-driver-update-from-reinstalling-in-window

http://download.microsoft.com/download/f/2/2/f22d5fdb-59cd-4275-8c95-1be17bf70b21/wushowhide.diagcab

súbor sa volá: wushowhide.diagcab

Pracuje sa s ním v obrátenom garde, najprv spustíš wushowhide.diagcab, zafajkneš po úmornom hľadaní tebou nechcené záplaty, odfajknuté záplaty v štvorčekoch sa načisto skryjú do nenávratna na smetisko dejín, a voľné políčka zostanú k inštalácii. Sláva, bingo.

Mám stejný problém jako tazatel, po 5 měsících od zákazu WU se mi opět začaly aktualizace stahovat, opakované zákazy jak v Konfiguraci systému, tak ve Správě nepomáhají, samo se to spouští. Navíc se mi na disku objevila složka Windows10Update a včera jsem odvrátil pokus o nainstalování (zřejmě) Creators Updatu. Díky za radu ohledně zákazu BITS, o tom jsem nevěděl, zakazoval jsem dosud jen WU. Co se týče odkazu na xp-antispy, měl bych jednu - asi hloupou, ale jsem v otázce PC král všech lam :-) - otázku : nevadí, že dotyčné verze nejsou kompatibilní s Win 10 ("Bitte beachten: Diese Version ist nicht mit Windows 10 kompatibel") ?

Zpět do poradny Odpovědět na původní otázku Nahoru