Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Zakázaný Windows Update se stejně zapíná

Zdravím, mám notebook (i7-6500U, 8GB ram, HD520) s Win 10 Home. Jsem zaseklý na Anniversary Updatu a tato verze mi naprosto vyhovuje. Nainstaloval jsem všechny aktualizace před Creators Updatem a Windows Update ve Službách prostě zakázal. Takto mi to již přes měsíc od poslední reinstalace ntb funguje. Dnes jsem si však všiml, že mi v startu přibyla ikonka pro "Aktualizaci nastavení a soukromí" či jak se ta blbost jmenuje. Tak jsem zbystřil a začal přemýšlet jak se tam sakra dostala. Otevřel jsem Služby a Win Update v módu spuštění ručně a byl spuštěn. Upozorňuji, já ho nespustil a měl jsem ho zakázaný, ne vyplý. Tak jsem ho opět zakázal. Po hodině ta blbost ve Startu naskočila zase i když jsem ji předtím odinstaloval a zmetek Win Update si opět sám sobě zrušil zakázaní a spustil se. Chci se zeptat, zda jste se někdo už s něčím podobným setkali či víte nějaké řešení jak ho zakázat tak, aby tohle se prostě stát nemohlo. Díky

Jsou zobrazeny jen nové odpovědi. Zobrazit všechny
Předmět Autor Datum
Zakáž, WU aj BITS v Správe, reštart PC. Retro návrat je možný. Pre lamy, ktoré vec záplat nedokážu…
Nuda 15.12.2017 07:31
Nuda
Mám stejný problém jako tazatel, po 5 měsících od zákazu WU se mi opět začaly aktualizace stahovat,… poslední
e-arthworm 15.12.2017 11:06
e-arthworm

Zakáž, WU aj BITS v Správe, reštart PC. Retro návrat je možný.

Pre lamy, ktoré vec záplat nedokážu blokovať Registrami, je tu;
xp-antispy v CZ lokalizácii. http://xp-antispy.org/download/

Po nainštalovaní xp-antispy ti posielam hotový skript, ktorý si importuj do profilu xp-antispy: http://leteckaposta.cz/250749186
--------------------------------------------------
Nástroj MS:
Budeš ním záplatovať len kedy máš čas a náladu po povolení záplatovania len a len vybrané a odsúhlasené KB-čka týmto xindlom z dielne MS:

https://support.microsoft.com/en-us/help/3073930/how-to-temporarily-prevent-a-driver-update-from-reinstalling-in-window

http://download.microsoft.com/download/f/2/2/f22d5fdb-59cd-4275-8c95-1be17bf70b21/wushowhide.diagcab

súbor sa volá: wushowhide.diagcab

Pracuje sa s ním v obrátenom garde, najprv spustíš wushowhide.diagcab, zafajkneš po úmornom hľadaní tebou nechcené záplaty, odfajknuté záplaty v štvorčekoch sa načisto skryjú do nenávratna na smetisko dejín, a voľné políčka zostanú k inštalácii. Sláva, bingo.

Mám stejný problém jako tazatel, po 5 měsících od zákazu WU se mi opět začaly aktualizace stahovat, opakované zákazy jak v Konfiguraci systému, tak ve Správě nepomáhají, samo se to spouští. Navíc se mi na disku objevila složka Windows10Update a včera jsem odvrátil pokus o nainstalování (zřejmě) Creators Updatu. Díky za radu ohledně zákazu BITS, o tom jsem nevěděl, zakazoval jsem dosud jen WU. Co se týče odkazu na xp-antispy, měl bych jednu - asi hloupou, ale jsem v otázce PC král všech lam :-) - otázku : nevadí, že dotyčné verze nejsou kompatibilní s Win 10 ("Bitte beachten: Diese Version ist nicht mit Windows 10 kompatibel") ?

Zpět do poradny Odpovědět na původní otázku Nahoru