Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailemVyřešeno Nový výkonný PC

Koukal jsem az ted.

Je to dobre slozene.

Osobne bych se pri financnim omezeni snazil najit levnejsi skrinku, ano vim je to tezke, mozna neco o tisicovku niz od SilentiumPC. Dal je tam ten cenovy problem s Win10 Pro, coz je vcelku nutna edice Windows, pokud to neni ciste domaci ale je to i pracovni stroj. Nicmene drahe, ale do sedivky za 800,- asi nechces kvuli tomu, ze PC pujde do dani.

K cemu bych mel jedinou vytku, je tvoje tvrdohlave setrvavani na hrach a HDD, jednoznacne hry na SSD.

https://www.czc.cz/crucial-mx300-1tb/195962/produkt

Co budu rad, kdyz okomentujes casem, az stroj bude v provozu, je WD Black a hluk, ktery vydava. Pri tihlech strojich, kdy dneska na tech lepsich zdrojich jsou opravdu neslysitelne ventilatory, to same Arctic Fan Silent, grafiky si umi vypnout ventilator mimo hry, kdy jede ve 2D na pasivu klidne do 50 stupnu. Tak ja mam jednoznacnou zkusenost, ze na takovem PC je hluk z WD Black docela desnej oprus.

Ja uz zrusil Velociraptora i Black a na PC uz mam jen SSD a tiche WD Blue 5400ot. Ty pomalobezne disky "prudej" slysitelnym seekem (a to zdaleka ne tak jako Black) leda pri cteni a zapisu a pokud jsou na tom HDD jen zalohy, tak to nicemu nevadi. Naopak, kdyz si clovek neco jen cte na netu nebo pracuje,tak mam klid.

Jinak preju hodne stesti s Virtualboxem. Take by me zajimala zkusenost treba po roce pouzivani, protoze osobne jsem VB zrusil pro jeho znacnou nespolehlivost. Vzdycky kdyz jsem ho nutne potreboval,tak prsk ho a nejaka chyba a neslo "nabootovat" hosta.

Reakce na odpověď

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny