Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Nokia E71 přestala k připojovat k mailu (Connect:šedé kolečko Connecting), (refresh:nic)

No nějak jsem tov vyřešil, že jsem tam si nastavil v mailové schránce jiný přístupový body (který bych si beztak stejně momentálně zvolil), a jde to (ale nebude to fungovat, až budu pryč, budu si to muset nastavit na jinou síť nebo zase na always ask a doufat, že tentokrát to bude fungovat)
Nechápu to , v tom telefonu se občas rozhasí věci týkající se připojení... Někdy se mi samo nastaví konkrétní cíl, když tam mám always ask.

Aplikace e-mail má totiž jeden otravný rozdíl od zbytku telefonu, že nepodporuje Cíle, ale musím tam natvrdo dát konkrétní bod (wifi/gsm) nebo always ask .
A always ask se nepřipojí dokud nevyberu bod/Cíl z popup nabídky v okamžiku připojení. A zobrazení té nabídky mě nijak zvukově/vibračně neupozorní narozdíl od nromálního zvonění/alarmu. Takže always ask je takové nepoužitelné na automatické čtení mailů. Zajímalo by mě, zda to jde nějak vyřešit, měl jsem aplikaci něco jako Smart Connect, což byla megabajtová kraksna, který v podstatě dublovala funkčnost cílu, s tím, že tam šlo agregovat různé body, ale taky to je takový zásah do systému.

Reakce na odpověď

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny