Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Stabilita, odezva a rychlost LTE na domácnost - Vyplatí se?

Zdravím,

bydlím na "vesnici" a už pár let zde mám internet přes jednoho chasníka, o pár ulic vedle, který má smlouvu s GRAPEm. Internet je formou antény směrující na jeho barák o pár ulic vedle a ten to má snad nějak navedený snad přes antény k Grapu. Internet byl odjakživa stabilní s nízkou odezvou(proto nevím zda se tomuhle netu dá říct "přes vzduch"), ale trápí mě už nějakou chvíli nízká rychlost, stahuju průměrně 900kb/s, max 1mb/s, za 400 měsíčně.

Dnes jsem hledal různé nabídky internetových zprostředkovatelů, ale jelikož je to tady "na vesnici" tak ta nabídka není tak velká. Zaujalo mě o2 s jejich nabídkou internetem na domácnost pouze přes LTE (přitom připojení přes kabel-pevnou do baráku je), údajně orientační rychlost je 20mb/s (překvapilo mě to, nevím jestli slečna na online chatu náhodou nemyslela mbit/s) s podobnou cenou.

A já bych od vás chtěl vědět jestli se připojení přes LTE na domácnost vyplatí, poměrně často hraju hry, takže je pro mě odezva a stabilita dost důležitá, a právě nevím jak na tom už dnešní net přes vzduch s těmito parametry je, nemátě někdo nějaké zkušenosti či tipy/rady?:)
sti či tipy/rady?:)

Odpověď na otázku

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny