Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailemVyřešeno Výměna MSI Radeon RX 470 Gaming X 4G -> GForce GTX

Zdravím všechny (hlavně M-Pola, s kterým jsme to tehdy jeste dolaďování přes soukromou postu), na vaše rady jsem vloni pořídil tuto sestavu (viz přílohy).

Jsem s ni OK, Ježura ale mým klukům nadělí pod stromeček NVidia Shield TV 2017.

Jednou z možností hraní na teto multimediální konzoli je renderovat snímky na výkonném PC na LAN a nechat tuto konzoli jen “zobrazovat” snímky spočtené na PCdle a zprostředkovat samo i zvuk.

Problem je, ze PC musí mít GPU Nvidia kartu z řady GTX.

Prosim o radu, kterou konkrétně grafickou kartu byste doporučovali (a chladič), aby sestava zůstala ticha a relativně úsporná, nebyl problem s kompatibilitou s ostatními komponentami a abych si výkonem nepohorsil. Cena řekneme okolo 6 litrů (ale neni podmínkou), tu starou předpokládám za několik málo tisíc prodat, takže příspěvek tak nejakej bude.

Díky moc

Al2

Předmět Autor Datum
Nazdar • Nejlépe GTX@1070Ti, jako minimum bych ti doporucil 6Gb GTX@1060 s chlazenim od vyrobce MSI…
XoXoChanel 23.12.2017 16:36
XoXoChanel
Zdarec a velké díky, Vidím to na tu 6G MSI GTX 1060 Armor, ta 1070 uz je dost draha. Internet mi k…
Al2 23.12.2017 20:28
Al2
• Ovladac ze Shieldu nevim clovece (podle mne je velka sance ze pujde, navic Steam Link ma moznost "…
XoXoChanel 23.12.2017 20:37
XoXoChanel
Pokud ti jde o tišší/skoro nehlučný provoz v zátěži, tak rozhodně - https://www.czc.cz/msi-geforce-g…
M-Pol 23.12.2017 23:03
M-Pol
Díky borci za pomoc Zaviram poslední
Al2 24.12.2017 12:03
Al2

Nazdar
• Nejlépe GTX@1070Ti, jako minimum bych ti doporucil 6Gb GTX@1060 s chlazenim od vyrobce MSI (kuprikladu "Twin Frozr", "Armor").

• Od "Nvidia Shield" mam predeslou verzi (+ Nvidia Shield Tablet) chce to i lepsi "ruter".

• Vylozene LAN (RJ45 v lokalni síti) kablové pripojeni není podminkou, kde na nektere RPG jako Skyrim, plosinovky, staci na konfortni hrani i 2.4GHz pasmo.
* Samozrejme pro hrani Shield PC her pres herni servery NVIDIA i rychle pripojeni, pro dosazeni stabilni hranice 60FPS v rozliseni 1080p@FHD.

[TiP] ~ NVIDIA Shield GAMES, je mozné hrat po dobu jednoho mesice zdarma !! ;-)
* Na domaci STREAM her do TV ne i vubec spatna alternativa i STEAM LINK, momentalne za 5€ ve venocnich slevach, bez potreby jit pres Geforce NOW :-) (kompatibilni AMD, Nvidia, Intel IGP|APU)

Zdarec a velké díky,

Vidím to na tu 6G MSI GTX 1060 Armor, ta 1070 uz je dost draha.

Internet mi kolisa mezi 60/25 - 25/15 Mbps podle masivnosti přítomnosti stahovačů sousedů doma (agregace na společném AP ISP), Ping na servery mimo ISP 7-20ms, nějaký jitter se taky přidá, snad to pojede z německých serveru dobre, vyzkousim GeForce now v rámci toho jednoho trial mesice ...

Router mam na půdě starou dobrou N-kovou klasiku Netgear WNDR3800, jede cajk, signalem pokrývá patro a částečně i přízemí uvnitř baraku. LAN v Gb vse, LAN staženo i do přízemí do obýváku, kde mam hned u TV ACčkový ausus AC-55RT s 5dbi anténami v AP rezimu (zadny jiný, co jsem zkousel, mi nepokryl přízemí a zahradu jako tento typ, pokryje v pohodě i cele patro), píchlý na LANku, tam vrazim shield do jednoho z jeho LAN portů.

Ten steam link je az neuvěřitelně levnej, dík za tip, jeste to musím prostudovat. Mohl jsem tomu dat zatim jen par minut, prolezu si to. Chapu to správně, ze to je jednorázová platba 5EUR za krabičku ? Da se k tomu připojit i ovladač z shieldu nebo musím pořídit xbox-ový, o kterým se zminujou ? (Mys a klabosnici při hraní na TV nevidím reálně...)

Díky moc jeste jednou, kdybys měl chvilku jeste na ty otázky v poslednim odstavci, budu rad 2x :-)

Hezké svátky všem !
Al2

• Ovladac ze Shieldu nevim clovece (podle mne je velka sance ze pujde, navic Steam Link ma moznost "mapingu", nastaveni tlacitek), ale XBOX ONE kabel, i bluetooth funguje.
PS : Asus AC 5xx ( tusim Dual Band 2x2 ? ) nejsou nejhorsi jednoduse nastavitelne pres ASUSRWT ;-)

Zpět do poradny Odpovědět na původní otázku Nahoru