Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailemVyřešeno Výměna MSI Radeon RX 470 Gaming X 4G -> GForce GTX

Zdarec a velké díky,

Vidím to na tu 6G MSI GTX 1060 Armor, ta 1070 uz je dost draha.

Internet mi kolisa mezi 60/25 - 25/15 Mbps podle masivnosti přítomnosti stahovačů sousedů doma (agregace na společném AP ISP), Ping na servery mimo ISP 7-20ms, nějaký jitter se taky přidá, snad to pojede z německých serveru dobre, vyzkousim GeForce now v rámci toho jednoho trial mesice ...

Router mam na půdě starou dobrou N-kovou klasiku Netgear WNDR3800, jede cajk, signalem pokrývá patro a částečně i přízemí uvnitř baraku. LAN v Gb vse, LAN staženo i do přízemí do obýváku, kde mam hned u TV ACčkový ausus AC-55RT s 5dbi anténami v AP rezimu (zadny jiný, co jsem zkousel, mi nepokryl přízemí a zahradu jako tento typ, pokryje v pohodě i cele patro), píchlý na LANku, tam vrazim shield do jednoho z jeho LAN portů.

Ten steam link je az neuvěřitelně levnej, dík za tip, jeste to musím prostudovat. Mohl jsem tomu dat zatim jen par minut, prolezu si to. Chapu to správně, ze to je jednorázová platba 5EUR za krabičku ? Da se k tomu připojit i ovladač z shieldu nebo musím pořídit xbox-ový, o kterým se zminujou ? (Mys a klabosnici při hraní na TV nevidím reálně...)

Díky moc jeste jednou, kdybys měl chvilku jeste na ty otázky v poslednim odstavci, budu rad 2x :-)

Hezké svátky všem !
Al2

Reakce na odpověď

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny