Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailemVyřešeno !*Lag/ping Spikes*!??

Zdravím!
Potřeboval bych poradit od nějaké dobré duše, která se třeba s tímto problémem setkala a ráda by se podělila o možné řešení...

Popis problému:
Internet doma mám připojen - bezdrátové připojení (anténa/věž z boku paneláku>kabel do routeru> z routeru dva kabely do dvou stolních PC... - k routeru na WiFi napojeny pouze 2 mobilní telefony)
Ve hrách mám průměrný ping při chodu obou 2 počítačů průměrně kolem 25ms..bohužel dochází v různých časových intervalech k lagu...(ping z 25ms skočí až třeba na 999ms a během sekundy/dvou zase zpět). Tím pádem si spíš připadám, že koukám na fotogalerii, než že hraju hru. ISP mi poradil sledovat cmd (příkaz ping 192.168.1.1 -t) kde by se neměla hodnota zvyšovat přes 1ms...bohužel se tak neděje a občas to skočí i přes 1ms, max. jsem zatím zaregistroval 140ms viz.obrázek) ISP mi řekl něco ve stylu, že mi s tímto problémem nikdo nepomůže, prostě se mi k tomu nějak pořádně nevyjádřil a já jsem z toho zmatený a nevím co mám dělat...(na netu jsou tuny psaní ohledně ping spikes, ale žádný pořádný fix jsem nenašel)...snad se najde někdo kdo mi dokáže poradit...jsem už opravdu zoufalý...děkuji a krásní svátky!

cmd obrázky/výsledky:
https://postimg.org/gallery/p2f01al8/

Odpověď na otázku

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny