Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Podezření na vadný motórek HDD

podle článku http://www.eopcservis.cz/jak-otestovat-hdd.html se píše: (03) Spin Up Time - čas roztočení disku z nuly do plné rychlosti. Špatná hodnota znamená, že disk má vadný motorek.

Jsem rád že je disk v pořádku, co myslíte je v pořáku když kupovaly nový notebook disk má 868 hodin provozu za sebou má smysl toreklemovat ?
Teta říkala že když ho kupovaly byl vystavený v regálu a byl zapnutý, myslím si když byl vystavený jim běžel každý den v prodejně aspoň půl roku podle hodin provozu.
Teď nevím přesný typ, ale byl to notebook řady Z 51 od lenovo. Snažil jsem některé zbytečnosti odinstalovat, ale pořád tam jsou živé aplikace jako xbox a podobné , ty bych uměl dát pryč, ale myslím si když jsou zaplé aktualizace pouze pro windows, tak pomocí tych aktualizací se zas znovu nainstají že?
Mají windows 10 home 64 bit, ale nevím jestli je moudré úplně zakázat aktualizace vypnutím služby. jsou tam i bezpečnostní aktualizace.
Ale jinak to furt upozornuje v notifikaci aktualizujte, nevím co by se stalo kdyby se to vůbec neaktualizovalo. Jinak se tam dál zobrají i z živých aplicí furt upozornění.
co si pamatuji aplikace sharet files, one key recovery to nevím jestli můžu dát pryč, lenovo photo master to asi není součást výchozí pro fotky prohlížeč windows?
Pak tam lenovo optimizer, lenovo update, to nevím jestli neslouží pro aktualizaci ovladačů. Lenovo utility.
Nevím které můžu dát pryč jsou některé ukazující svítící indikace na notebooku, taky je utilita od lenova která musí být obsahuje ovladač baterie napájení, ale nevím jak jmenuje v tomto notasu.
omlovám se vím to nepatří sem, ale uvítal bych vaše rady, protože se 10 nevyznám, já mám ještě 7.

Reakce na odpověď

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny