Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Vase pripojeni k internetu je blokovano Chrome

Ahojte,
vcera jsem na routeru (stary TP-LINK TL-WR741N) zkousel funkci Rodicovske kontroly a na chvili jsem vypnul pristup vsech zarizeni krome meho mobilu. Pote co jsem zase vse zapnul, fungoval internet bez problemu. Dnes rano jsem se ale chtel pripojit na desktopu a od te chvile mi Chrome vypisuje "Vase pripojeni k internetu je blokovano".

Zkousel jsem jiny prohlizec, ping google.cz (100% loss), restart pc, restart routeru, vypnuti firewallu Esetu, vypnuti celeho Esetu, odinstalovani Esetu, nouzovy rezim se siti, vypnuti firewallu Defenderu, obnoveni do vcerejsiho bodu obnoveni, obnoveni do tyden stareho bodu obnoveni, odebrani Chromu z firewallu, pridani Chromu do firewallu a restart celeho nastaveni routeru. Vsechno bez vysledku - internet porad nikde. Ostatni zarizeni na domaci siti jedou. PC je pripojeny pres kabel. Administrace routeru funguje.

Uz me nenapada co bych s tim mohl delat dal. Mohl by mi nekdo poradit co by to jeste mohlo opravit? Vcera vsechno slo, desktop byl pri Rodicovkse kontrole vypnuty.

Predem diky za odpovedi

Edit: obnoveni z bodu ze dne 17.12. vypsalo, ze se obnoveni nezdarilo, protoze disk C (ssd) se zrovna pouziva

Edit2: zkusil jsem pustit vpn Windscribe a internet najednou funguje, porad by me ale zajimalo co delat, aby fungoval i bez vpn

Odpověď na otázku

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny