Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailemVyřešeno Mining kryprtoměn

Lenze to je objektivne zhodnotenie. To, ze to nie je odpoved, ktoru si ty chcek pocut je uz druha vec.
Navyse som ti jasne napisal, ze chces informacie, ktore momentalne (z pochopitelnych pricin) nie su dostupne. Nikto ti nepovie kolko ti vytazi zostava XY za 24h, takze si nevies prepocitat kolkobude trvat vytazenie jedneho bc a nasledne si nevies zratat naklady na elektriky a hw a porovnat s cenou bc, ktora beha 10-20% hore dole skoro kazdy den.
Co na tom nechapes? Ved keby sa na tom dalo zarobit a je mi jedno, ci pomaly alebo rychlo tak uz davno mam doma vypratanu pracovnu a v nej 2 rackove skirne, kde by som tazil ako o zavod. Kazdy chce takto zarabat a keby to bolo rentabilne ver tomu, ze tak robim aj ja,
Keby som tusil, ze bc vyleti zo stabilneho kurzu na 20 nasobok ver tomu, zeby som tie bc uz davno tazil alebo nakupoval lenze kto dnes tvrdi, ze to vedel vedome klame. Vedelo to mozno par ludi, ktori tuto bublinu vyprovokovali a nasledne na nej rozpravkovo zbohatli.
Ak chces teda radu ta odznela...prestan snivat o zarabani na kryptomenach cez tazenie, pretoze nevies odhadnut ich kurz v buducnosti, nevies ktora mena sa uchyti a ktora nie a nevies aka bude v buducnosti legislativa statov voci kryptomenam.
Moje predpokladay su, ze kryptmeny budu padat, je ich prilis vela a navzajom sa pozieraju.
Suboj kryptomien navyse vyhra nejaka statom(uniou) riadena kryptmena, pokial viem su uz naznaky, ze niektore staty chcu ist cestou vlastnych kryptomien a v okamihu, ked v USA, ci v EU alebo v Cine pridu na to, ze namiesto zbytpcneho boja proti kryptomenam je mat vlastnu pojde cely bc a spol do kytek.

Reakce na odpověď

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny